Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Athina emlékezni tér vissza Pécsre

Az első tavaszi hónap első napján lép fel a művésznő társával Kutik Rezsővel Pécsett. A dátum fájó Athinának, testvérét vesztette el egy március elsejei napon.
Szomorú és kerek évfordulóhoz érkezett el Papadimitriu Athina, hiszen március 1-jén lesz harminc éve, amikor elvesztette öccsét, Grigit, aki egy pécsi fellépésről igyekezett haza. Azonban szerettei hiába várták…
A kocsi amellyel hazafele tartottak balesetet szenvedett, a fiú pedig életét vesztette. Nővére a “Latin érintés” című nagylemezét testvére emlékének szentelte, hogy ezzel is hirdesse: az idő gyógyítja és nem eltörli az emlékeket.
– Azóta sem tudom feldolgozni tesóm halálát, mintha az egyik “szeretetcsápom” állandóan éhezne. Úgy érzem Grigi mindig velem van. Nagyon furcsa, de azt is gondolom néha, hogy Réka lányomban él tovább, aki 12 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a világot – mesélte Athina az igazán személyes gondolatait.
Különleges este és lélekutazás lesz tehát ez a “Latin érintés” a művésznőnek a pécsi Művészetek és Irodalom Házában. Az előadáson – mint mindegyiken – Grigi emlékére gyertyát gyújt majd és hozzá énekli a címadó Historia de un amor című.
A könnyes, bús előadást, amely aktualitása miatt még inkább a szívébe ég majd Athinának és a közönségnek, némiképp beragyogja majd, hogy a szülinapos Réka is jelen lesz, akinek édesanyja a “Végtelen érintés” cédéjéről énekli majd el a “Könnyű álmot hozzon az éj” című dalt, személyes és lélekből szóló ajándékként.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.