Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Áthangszerelt dalokkal búcsúztatja a nyarat a Magashegyi Underground

magashegyi2Új köntösbe öltöztetett dalokkal áll színpadra a Zöld Pardonban a Magashegyi Underground szeptember 29-én. Utolsó “nyári” koncertjükre – ahogy a fesztiválszezonban több alkalommal – ismét kölcsönkérték Gálos Ádámot, az Intim Torna Illegál dobosát.

A Magashegyi Underground híres arról,  hogy folyamatosan alakítják, újragondolják dalaikat, most sem fogták vissza kísérletező kedvüket. Bocskor Bíborkáék több ismert slágerüket öltöztették fel új, meglepő köntösbe, amelybe beépítették az elmúlt időszak új (zenei) élményeit, hatásait. Áthangszerelve szólal majd meg többek közt a Szívtakarítás, A fogyó hold felé és a Fesztivál című dal is – új hangszerek szólalnak meg, új zenei betétek teszik még izgalmasabbá az amúgy is színes repertoárt. Gálos Ádám vendégeskedésének köszönhetően pedig Toldi Miklós, a Magashegyi dobosa több dal erejéig ismét gitárossá avanzsál. A rengeteg extra mellett a „hagyományos” formában felcsendülő nagy kedvencek sem hiányoznak majd, így táncolhat, ugrálhat, dúdolgathat és énekelhet a közönség a Metróhuzatra, az Angliára és a Szeplős vállra is, azt kiabálva, hogysoha soha ne legyen vége”.

Nem is lesz mostanában vége, hiszen a népszerű együttes javában készül újabb szimfonikus koncertjeire. A Művészetek Palotájában és a Veszprémi Utcazene Fesztiválon aratott siker után Pécsett és Hódmezővásárhelyen is bemutatják csaknem 50 muzsikussal közös produkciójukat. Ebből a különleges előadásból kínál ízelítőt az együttes legfrissebb Rázz fel című dalához készített videója, amit Veszprémben forgattak. Késő ősszel pedig dupla lemezzel örvendeztetik meg rajongóikat. Egyik felét a szimfonikus verzióban rögzített dalok adják, a másik korongon pedig új dalok szerepelnek majd.

A Magashegyi Underground ZP-s koncertjére 400 forint a belépő.

A Rázz fel című dalhoz Veszprémben készített klip:

http://www.youtube.com/watch?v=Ue6c3v2HpmA

 

Részletek:

http://www.zp.hu

http://www.magashegyi.hu

www.facebook.com/magashegyiunderground

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.