Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

ARANYLEMEZ LETT A HOLDVIOLA "BÁNAT UTCA" CÍMŰ DALA!

A MAHASZ single (track) top 10 slágerlistájának történetében igen ritkán fordul elő “arany kislemez”, főleg az új előadók sorában. A Holdviolának azonban ez is sikerült! A produkció “Bánat utca” című dala a közelmúltban elérte az aranylemez minősítéshez szükséges darabszámot!
A zenekar “Bánat utca” című slágere immár 24 hete szerepel a MAHASZ hivatalos kislemezlistáján, ráadásul ebből szinte végig vezető pozícióban volt a felvétel. A közel féléves sikertörténet megkoronázására a napokban került sor, amikor a Holdviola tagjai – Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos – ünnepélyes keretek között megkapták kiadójuktól a méltán megérdemelt elismerést.
Az immár aranylemezes trió alig egy hónapja megjelent “Madárka” című debütáló albuma hasonló sikereket könyvelt el az elmúlt hetekben: #1 pozícióban nyitott a MAHASZ Top40 albumlistán, s azóta is az élmezőnyben található!
A formáció zenéjét rövidesen a nagyközönség minden eddiginél szélesebb körben is megismerheti, ugyanis a Holdviola fellép a 2010. február 10-én este 8 órai kezdettel megrendezendő Fonogram – Magyar Zenei Díj Gálaesten, amelyet élőben közvetít a Magyar Televízió 1-es csatornája. Jövő szerdán tehát egy újabb különleges népzenei-világzenei produkciót láthatunk a Holdviola jóvoltából!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.