Thursday, December 1, 2022
spot_img

Latest Posts

Áprilisban két legendás trash csapat érkezik Magyarországra!

Rock rajongók figyelem: a nagy thrash négyesből két csapatot is láthatnak egyetlen este alatt; 2011. április 8-án a Budapest Sportcsarnok színpadán a Slayer és a Megadeth!

Mind a két bandát a metál zene legnagyobbjai között tartják számon, akik a nyolcvanas években kezdték karrierjüket és a thrash műfaj megteremtőiként vonultak be a zenetörténetbe. Masszív rajongótáborukba a mai napig több millió ember tartozik világszerte.

A Slayert 1981-ben alapította Jeff Hanneman és Kerry King. 1985-ben megjelent albumukat, a Hell Awaits anyagot a death- és black metál stílusok legfontosabb hatásaként tartják számon, de több albumuk is újradefiniálta a metál fogalmát. Bár az évek során előfordult egy-egy tagcsere, mégis stabil felállású zenekarnak mondhatók. 29 éves pályafutásuk alatt több szakmai- és közönségdíjat is elnyertek, és Grammy-díjra is jelölték őket. Utolsó albumuk 2009-ben jelent meg World Painted Blood címmel.

A világ legkeményebb zenekarának is nevezett Slayer 6 év után lép majd fel hazánkban.

Dave Mustaine nevével fémjelzett Megadeth csapat pontosan 2 hónappal Dave Mustain Metallica-ból történt távozása után alakult, 1983-ban.

Az amerikai thrash metál mozgalom egyik úttörő együttese, amely jellegzetes gitárstílusáról is ismert. Pályafutásuk alatt több mint 25 millió albumot adtak el világszerte. Dave Mustain elszántsága, indulata egész karrierjét végigkísérte, zenekarának 20 hivatalos tagja volt, az egyetlen állandóságot ő, a zenekar motorja és fő dalszerzője jelentette.

Utolsó albumuk 2009-ben jelent meg, Endgame címmel.

A két zenekar koncertjére jegyek már december 21-től kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül, illetve a Ticketpro országos hálózatában.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.