Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

ANTI FITNESS CLUB – Morrison’s Közgáz: 2011. november 12., szombat

 A közelmúltban talán úgy tűnhetett, hogy Peti kézsérülése miatt a rajongók egy időre Anti Fitness Club koncert nélkül maradnak, ám Marek kisegítette a srácokat a gitárosi poszton, így a zenekar alig egy hónapja immár a kilencedik szülinapi koncertjét adta, amelyen sztárvendégekkel (Tóth Gabi, Johnny K. Palmer, Hien), extrém feldolgozásokkal és új dalokkal álltak színpadra. Az év további része sem marad eseménytelen, hiszen a csapat számos meglepetéssel készül.

 

Alig két hónapja jött ki a csapat legújabb videoklipje Más ölel át címmel és máris úton van a következő, melyet a napokban forgatnak egy, eddig még nem publikált, várhatóan eléggé meghökkentő feldolgozás nótára, amellyel kapcsolatban hamarosan további infókat is elárulnak majd. Emellett gőzerővel dolgoznak harmadik nagylemezükön, mely saját bevallásuk szerint egy kicsit elektronikusabb, modernebb fúziója lesz az eddigi anyagaiknak.

 

December 11-én a Papp László Budapest Sportarénában állnak színpadra, a Hooligans 15. Jubileumi Nagykoncertjének vendégeként, december 25-én pedig immár sokadjára lépnek fel Klagenfurtban (Ausztria), természetesen teljes angol szettel!

 

Ha nem akarsz decemberig várni, ha kíváncsi vagy a klipvárományos coverre, ha kihagytad az előző bulit és szeretnél új nótákat hallani, gyere el 2011. november 12-én a Morrison’s Közgázba! 

 

ANTI FITNESS CLUB

2011. november 12., szombat

Morrison’s Közgáz, 1093, Bp., Fővám tér 8.

Kapu: 19:30

Beugró: 1200 HUF

Facebook esemény:

http://www.facebook.com/event.php?eid=139511906148377

Belépés fényképes igazolvánnyal, 14 év alatt nagykorú felügyeletével, vagy a szülő írásos engedélyével!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.