Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Anthony Hopkins új albuma

A Zorro és A bárányok hallgatnak híres arcát most egy zenei borítón láthatjuk viszont. A Composer című eredeti klasszikus zenei összeállításokat tartalmazó lemez január 16-tól elérhető különböző online webáruházakban.

Hopkins szilveszterkor ünnepelte 74. születésnapját. Első filmjét 1967-ben készítette, onnantól kezdve pedig szinte megállíthatatlan volt a mozis és tévés karrierje, aminek ékes bizonyítéka 1993-as lovaggá avatása. Az utóbbi két évben két filmet is forgatott, talán ezért is meglepő, hogy még zenét szerezni is maradt ideje.
2011 júliusában csatlakozott a Birmingham Symphony Orchestra-hoz, amelynek színpadán saját szerzeményeinek bemutatása mellett legjobb filmjeinek kottáiból is válogatott. A Composer-re ezekből 9 eredeti munka került, amelyek közül kettő (Slipstream és August) olyan filmekhez készült, amikben Hopkins nemcsak szereplőként, de rendezőként is dolgozott.
Kíváncsian várom, milyen hangélményt nyújt majd, és egyáltalán mennyire lesz sikeres napjaink zenei piacán valaki, akit eddig főleg színészként ismerhettünk ráadásul a „mumus” klasszikus zenével.
Forrás: music-news.com
Bertoni
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.