Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

ANNAMARI ÚJRA HOLLANDIÁBAN

Az  erdélyi énekesnő október 1.én Hollandiában koncertezik a Honagrije Fair elnevezésű magyar  rendezvényen. A koncert szervezője a Most Magyarul! holland-magyar lap tulajdonosa,a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével kitüntett Edwin van Schie, akinek köszönhetően Annamari immár 3. alkalommal énekelhet a tulipánok országában.

– Először 2006-ban turnéztam , imádtam a koncertek hangulatát, az embereket, teljesen más világ. Az érdekes az, hogy a közönség nagyrésze holland, akik szeretik a magyar kultúrát,  nyelvet, gasztronómiát és persze a zenét. A mostani koncertem is egy magyar kiállítás keretén belül lesz, és természetesen a hungarikumhoz hozzátartoznak az operettslágerek és a nosztalgiadalok, így mondhatni, hogy a rendezvény kultúrfelelőse én leszek.

A Most Magyarul lap 15 éve szolgálja a holland-magyar nyelvtanulást , illetve a két kultúra kölcsönös megismerését, rendezvényeiken a multikultúralitás és a jó  hangulat jegyében jönnek össze  a hollandok és a magyarok. Október 1.én Nageleben  a Hongrije Fair sztárvendége tehát Annamari lesz, akit a hollandok  nemcsak énekesként , de címlaplányként is megcsodálhatnak a Most Magyarul! legújabb számában: http://www.mostmagyarul.nl/

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2011/september/25/eerste_hongaarse_lsquo_pasar_malam_rsquo_402

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.