Monday, September 25, 2023
spot_img

Latest Posts

Anna százas szögekkel rendez vérfürdőt

anna_and_the_barbiesKönnyen lehet, hogy a sokat edződött Anna & the Barbies-rajongókat is sokkolja majd az együttes csütörtöki fellépése a Zöld Pardonban. A kétórás koncerten Pásztor Anna az eddigi látványos megjelenéseit is igyekszik überelni: annyi bizonyos, hogy a buliban előkerül majd két liter vér, többszáz darab százas szög és egy 2 méter átmérőjű szárny. Az óvatosság kedvéért nem árt játszós ruhában érkezni a ZP-be.

A fesztiválos 40-60 perces fellépésekkel szemben a Zöld Pardonban közel 2 órás koncertet ad az Anna & the Barbies.

– Teljes műsorral készülünk, minden eddigi koncertnótánkat előadjuk, köztük a novemberben megjelenő új lemezünk egyharmadát. Egy éve nem játszottunk már a ZP-ben, ez lesz nekünk a nyár csúcspontja – fogalmazott Pásztor Anna énekesnő. – Orbitális bulit csapunk, és kihasználunk minden vizuális lehetőséget. Beszereztem 2 liter vért, többszáz darab százas szöget, egy gégecsőre hasonlító, fúvókával ellátott pikulát és egy 2 méter fesztávolságú, aranyszínű glam metal szárnyat. Hogy ezekkel mit művelek, az legyen titok. Sajnos a Volt Fesztiválos koncertünkön a basszusgitárosunk előtt is titok maradt, hogy az egyik dalban mire készülök. Amikor beslattyogtam a színpadra úgy, hogy a fülemből és az orromból bugyborékolt a vér, majdnem elájult. Nem tudtam, hogy nem tud a showelemről, meg azt sem sejtettem, hogy rosszul van a vértől. A csütörtöki fellépésig edződnie kell, mert ott aztán elszabadul a pokol.

A zenekar kéri, hogy aki teheti, olyan játszós ruhában jöjjön, amit nem sajnál, ha beszennyeződik. Esetleg javasolt a fürdőruhás megjelenés, ha leszakadna az ég. A koncertre a belépő 400 forint.

Anna & the Barbies: Gyáva forradalmár

http://www.youtube.com/watch?v=Y3XPwtfC1hk

További információk:

www.zp.hu

www.annaandthebarbies.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.