Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Amikor a TNT legenda újra robban, immáron Emiliával


Hatezer ember előtt szerelmeskedett Dobrády Ákos és az egykori világsztár
A TNT zenekar egykori frontembere négy év után újra Budapesten adott nagykoncertet, ezúttal a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban tartották az eseményt.
Ákos a TNT teltházas búcsúkoncertjét követően szóló karrierbe kezdett. Ennek egyik fontos állomása a december 28-i fellépés, amely egyben a Közelebb egymáshoz címet viselő új albumának lemezbemutatója is volt, amire közel 6 ezren voltak kíváncsaik..
A vadonatúj korongot a koncert napján, belépés után minden látogató átvehette, így Ákos Jézuskája megajándékozta mindazokat, akik jegyet váltanak a számára oly fontos ünnepi eseményre. A két órás koncert sztárvendége Emilia volt, aki a Big Big World című slágerével vált világszerte ismertté.

Kis kitérő:
 Tudd meg Dobrády Ákos “nyelves” titkát – eláruljuk, hogyan csinálja
Az énekesnő pályafutása során először lépett fel Budapesten, ahol Ákossal első alkalommal mutatták be élőben közös dalukat, a Szerelemre hangolva/Side by side-ot.
Az est folyamán színpadra lépett Inti, akivel Ákos pár szám erejéig felelevenítették a régi idők TNT-s hangulatát.
Ott voltál az eseményen? Hogyan érezted magad? Írd meg élményeidet IDE.
Az első beszámoló máris megszületett, amelyből számos érdekes részletre derült fény. Többek között arról is szó esett, hogy Abaházi Csaba mindent megtett, de valahogy mégsem sikerült a közönség figyelmét felkelteni a bejglivel. Talán mert csak beszélt róla és nem kínálgatta… A közönség, kezében az ajándék CD-vel, amelyet már a belépéskor megkaptak, nyilván sokkal jobban várta már Ákost… Aki némi késéssel, de meg is érkezett. Egy klip segítségével egészen otthonról kísérhette figyelemmel a publikum. S akkor berobbant a Syma színpadára, az örület pedig megkezdődött.
Olvasónk egyébként kitért arra is, hogy Dobrády láthatóan nem a tinilányok kedvence, ugyani a tömött sorokban leginkább a 25-30-as korosztályt lehetett felfedezni. Az énekes pedig a tőle megszokott laza eleganciával adta elő a legnagyobb szóló- és TNT slágereit. Ráadásul a meghívott sztárvendégek sem okoztak csalódást!
Az este tehát csodálatosan telt el, aki még többet szeretne megtudni olvasónk élményeiről, az megtalálja a fórumban!
Neked is van egy jó történetet a koncertről? Írd meg!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.