Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Alice Cooper hologramként koncertezik

Alice Cooper és zenekarának eredeti felállása május 11-én Londonban lép fel – de igazából a sokk rockerek Hollywoodban lesznek, Angliában csak a hologramjuk lesz látható! Ez a jövő, de Alice Cooper számára egyben a múlt is, mert Salvador Dali egyszer már megformálta őt hologramban.

A május 11-i koncert azt ünnepli, hogy egy luxuskivitelű dobozba csomagolva megjelenik Alice Cooper Old School: 1964-1974 című visszatekintő gyűjteménye. Ennek örömére össze is szedte zenekarának eredeti tagjait is. A Hollywoodból Londonba közvetített hologramkoncertnagy lelkesedéssel tölti el a sokk rockert: “Nem tudtunk ellenállni ennek. A Jägermeister által támogatott esemény felülmúlhatatlan lesz, a legmodernebb technika segítségével megvalósított bűvésztrükk, ami a jövő mellett a múltat is ünnepli. Nagyon várom már, hogy fog elsülni.”

Az emlegetett múlt a világegyetem történetének első 3D hologram-műalkotása volt, amit rajongója, Salvador Dali mintázott Alice Cooperről. Ez pedig most 4D lesz, feltehetően azért, mert mozogni is fognak azok a hologramok, egy V-Depth nevű technológia segítségével. Az eredetileg 1972-ig működő felállásból egyébként Dennis Dunaway, Neal Smith és Michael Bruce játszik most ismét Cooperrel. Glen Buxton gitáros 1997-ben elhunyt, őt Steve Hunter helyettesíti, aki 1974 és 77 között kísérte az énekest.

quart.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.