Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Alexandra Stan: Mr. Saxobeat – Magyarország legújabb #1 slágere!

Alexandra Stan és “Mr. Saxobeat” című dalát ma már senkinek sem kell bemutatni, a lemezlovasok és a közönség szívét is azonnal meghódította a sikeres román énekesnő slágere, melynek videóját a YouTube-on már világszerte több mint 55 millióan nézték meg, és ez a szám folyamatosan emelkedik!
Nemcsak nemzetközileg, hazánkban is hatalmas siker koronázza Alexandra Stan dalát, hiszen immár 25 hete szerepel a MAHASZ Dance Top 40 slágerlistán, ezzel is bizonyítva, hogy az elmúlt hónapok egyik legerősebb top10 dance slágeréről beszélünk, de 21 rádió (köztük a Rádió1 és a Class FM) is már előszeretettel játssza, múlt héten több mint 350 alkalommal forgott, és ezzel – mindössze 3 hét alatt – meghódította a Rádiós Top40 lista csúcsát is! Jellegzetes ritmusának, vérpezsdítő szaxofon dallamának és Alexandra gyönyörű hangjának, valamint a közönség szeretetének köszönhetően pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a nyár egyik legnagyobb kedvenceként tartják számon.
Alexandra Stan 1989. június 10-én született egy román városban, Konstancában, ahonnan számos nemzetközi sikert elért zenész is származik. A Traian nevű középiskolában szerzett érettségit, jelenleg pedig az Andrei Saguna Egyetemen menedzsment szakos hallgató.
Már egészen kisgyermekkorában, 3 évesen felfedezték szülei és ismerőseik is, hogy kivételes zenei tehetséggel rendelkezik, és minden ezzel kapcsolatos támogatást meg is kapott a környezetétől. Számtalan versenyen részt vett, a “Mamaia” című zenei fesztiválon pedig teljesen lenyűgözte az közönséget különlegesen sokszínű hangjával.
Karrierjének legfontosabb pillanatát 2009-ben élte át, amikor találkozott a Maan Studio-beli Marcel Prodannal és Andrew Nemirschivel, akik egyből felismerték Alexandra tehetségét és meghívták csapatukba. Nagyon rövid idő alatt a múzsájukká vált, és debütálása óta folyamatosan lenyűgözik a közönséget a közösen készített dalokkal. “Amikor találkoztam a srácokkal, tudtam, hogy nagyszerű csapatot alkotunk majd. A segítségük nélkül képtelen lennék közönség előtt énekelni, és köszönettel tartozom azért, amit tesznek.” – mondta Alexandra.
A legelső dal a “Show Me The Way” és a “Lollipop” voltak, melyek megerősítették a bandát abban, hogy sikeresek együtt. Azonnal érkeztek a meghívások több tv show-ba és a rádiók is játszani kezdték a dalokat.
A fiatal énekesnőnek rengeteg koncertje van országszerte; sikerét és növekvő rajongótáborát mi sem bizonyítja jobban, minthogy YouTube-on a “Lollipop” című dal videóját már több mint 3 millióan nézték meg! Ráadásul a “Lollipop” nemzetközileg is megjelent, többek között az Egyesült Királyságban, Észak-Írországban, Írországban, a Csatorna-szigeteken, a Mann-szigeten, Amerikában, Kanadában, Csehországban, Oroszországban és a Független Államok Közösségében, Olaszországban, Franciaországban és Izraelben.
Ősszel jelent meg legutóbbi slágere “Mr. Saxobeat” címmel, mely azonnal felkeltette a bloggerek figyelmét világszerte, és azon a héten a YouTube egyik legnézettebb videója lett. A “Mr. Saxobeat” már nemzetközi megasláger is, Top10-ben található az összesített európai rádiós listán is, de már 5 hete vezeti az amerikai Billboard “Hot Dance Airplay” chartját is.
Alexandra Stan a Media Pro Music-kal írt alá szerződést, így bekerült Románia legsikeresebb előadói közé.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sS76eS34Y0c&feature=player_embedded#at=41[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.