Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Alba Hyseni újabb izgalmas villantása

Már látható Alba Hyseni Adieu (Friend of Sorrow) c. dalának videóklipje! Az egyszerű látványvilágot sikerült úgy bemutatni, hogy sokadik megtekintéskor is teljesen lefoglalja a nézőt. Ennek nem fogunk egyhamar adieu-t mondani az tuti!

Aki hallotta már Alba Hysenit énekelni, az biztos nem felejti el. Az alt/kontra-alt hangfekvésű énekesnő egyszerűen megbabonáz, és ha egyszer a bűvkörébe ragadtál, soha nem ereszt. Ezt erősíti meg a most elkészült videóklip is.
Alba Hyseni-nek a napokban jelenik meg az Inner-Mission c. albuma, és az ezen szereplő Adieu (Friend of Sorrow) c. számhoz klipet is forgattak.
A sötét képi világot vízcseppek vezetik fel, majd elkezdődik a kb. 5 perces felvétel, ami végig játszik a fénnyel és a sötétséggel.
Érdekessége, hogy vágás nélkül vették fel a kisfilmet, amiben TV-képernyőkön tűnnek fel a zenekar tagjai egy sűrűn és kaotikusan bekábelezett teremben. Ezeknek a technikai eszközöknek az összegyűjtése egy hetet vett igénybe. A klipforgatása pedig egy teljes napig tartott.
A villanykörték által biztosított fény egyszerre teszi sejtelmessé és káprázatossá az egyébként minimálra berendezett stúdiót.
Összefoglalva: egy remek dalhoz csináltak egy igényes videóklipet, nézzétek meg ti is!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KV-Flyqc5QI[/youtube]

Anikó
mymusic.hu


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.