Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Alapítvány szervez online koncerteket a magyar dzsesszzenészeknek

A Gyárfás Családi Trió ad karanténkoncertet a Harmónia Műhely Alapítvány szervezésében a Facebookon és a MagyarJazz portálon.

Az online karanténkoncertekre dzsesszzenészek jelentkezhettek, közülük elsősorban a jó technikai háttérrel rendelkezőket és a Harmónia Jazzműhely elmaradt koncertjeinek fellépőit juttatják koncertlehetőséghez.
A nonprofit Harmónia Jazzműhely a művészek saját otthonából közvetíti élőben a koncerteket, lehetőségeikhez mérten díjazzák a fellépőket, valamint támogatást is kérnek a fellépők számára – közölték a szervezők az MTI-vel.
A tervek szerint április 24-én Arday Dániel és Kész Petra duója, majd a nemzetközi dzsessznap alkalmából a Balázs József trió, a következőkben Lantos Zoltán, a Hajdu Klára és Szakonyi Milán duó, Oláh Dezső, Kanizsa Gina és Lamm Dávid duója, Oláh Krisztián, a Pintér Zoltán és Orbán György duó, az Urbán Orsi és Kollmann Gábor duó, valamint Juhász Gábor, Rozsnyói Péter és Szalay Gábor ad koncertet.
A Harmónia Jazzműhely 21 éve, még alapítvánnyá alakulása előtt azt a célt tűzte ki, hogy a dzsesszt népszerűsítse, a zenészeket támogassa és minél több fellépést szerezzen nekik. Az utóbbi 11 évben minden pénteken a Budapest Jazz Clubban szerveztek koncerteket.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.