Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

ÁKOS – A KATONA IMÁJA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

Ákos több mint húsz éve ír és ad elő dalokat. Kiadványainak többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számos szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy az Adj hitet.

Ákos 2010. októberében jelentette meg tizenhatodik szólóalbumát, A KATONA IMÁJA címmel. A platinalemezes és Fonogram-díjas kiadvány olyan sikerdalokat vonultat fel, mint a SZINDBÁD DALA vagy A FÉNYBE NÉZZ.Az album nagyszabású lemezbemutató koncertje 2011. május 14-én, szombaton este a Papp László BudapestSportarénában dörren.

Ákos utoljára hét évvel ezelőtt tartott önálló budapesti lemezbemutatót. A KATONA IMÁJA színpadra állításával a zenekar és a műszak egyaránt bizonyítani akar. Csaknem egy éve zajlik a műszaki előkészítés: egyedi, speciális formájú színpadi tér kerül kialakításra az Arénában. Több különböző vetítési- és képmegjelenítési technikát alkalmaznak a koncerten, emellett többlépcsős pirotechnikai eszközpark gondoskodik a tüzes hangulatról. A repertoárhoz hónapok óta válogatja a dalokat a banda, a dallista teljesen megújul májusra. A koncert egyik meglepetésének számít egy különleges duett: Ákos az X-Faktor című műsor legsikeresebb női előadóját, Janicsák Vecát hívta meg, hogy egy dalt közösen énekeljenek a koncerten. Nem véletlen, hogy Veca kitörő örömmel fogadta felkérést.

“Gyerekkoromtól fogva sok Ákos-dalt hallgattam. Nagyon szeretem a zenéjét, ezért nagyon nagy öröm, hogy együtt énekelhetünk, alig várom a koncertet, nagyon készülök. Megtiszteltetés számomra ez a felkérés, hiszen ő az, akire a hazai előadók közül a leginkább felnézek, mindazért, amit a zenében, a szakmában, értékekben és minőségben képvisel” – nyilatkozta Janicsák Veca.

Az Aréna-beli koncert sem méretében, sem hangulatában nem reprodukálható máshol: egyszeri és megismételhetetlen este lesz. A fokozott érdeklődést jelzi, hogy a kiemelt állójegyek elővételben elfogytak. Álló- és ülőjegyek továbbra is kaphatók.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.