Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

AEROSMITH – 8 ÉV UTÁN ITT AZ ELSŐ VIDEÓKLIP!

aerosmith-754139Vége a várakozásnak, itt az új Aerosmith videóklip – 8 év után az első (!) – az augusztus 28-án Music From Another Dimension címmel megjelenő tizenötödik stúdiólemez első kislemezdalához készült.
A klipet Casey Patrick Tebo rendezte, aki egy koncertfilmet is forgat a csapattal Aerosmith: Rock For The Rising Sun címmel. A még idén, vagy 2013-ban bemutatásra kerülő film az Aerosmith és a japán rajongók kapcsolatára fókuszál majd.
A Legendary Child dal eredetileg az 1991-es Get A Grip albumhoz készült, de oda nem került fel, az új kislemeznóta pedig egy átdolgozott verzió. Úgy volt, hogy a Legendary Child szerepelni fog a GI Joe: Retaliation című filmben is, ám ennek bemutatóját 2013. tavaszára csúsztatták át, így viszont már egyáltalán nem biztos, hogy a szám hallható lesz benne.
Az új Aerosmith lemez producere az a Jack Douglas volt, akivel olyan klasszikus albumokat készítettek a ’70-es években, mint a Rocks és a Toys In The Attic.
AEROSMITH – Legendary Child (az első klip a 2012-es albumhoz)

Az Aerosmith tavaly kezdett dolgozni az új lemezen, miközben a frontember Steven Tyler az American Idol tévés vetélkedő zsűrijében szerepelt.
“Sokan nem hitték, hogy van bennünk egy új lemez – mondta Tyler. – De hála a magasságosnak, Jack Douglas épp ráért. Miközben én az Idolban voltam, Jack éppen itt, Hollywoodban dolgozott a Swinghouse stúdióban, így 4-5 hónapon keresztül együtt tudtunk melózni. Épp úgy, mint a régi időkben, és ez be is vált.”
“Kétségtelen, hogy Jacknek van egy konkrét elképzelése arról, hogy a dolgoknak hogyan kell szólniuk – tette hozzá a gitáros Joe Perry. – Most is harcoltunk Jackkel, de harcoltunk egymással is. De ha nem tennénk, akkor az album olyan izés lenne… Igyekeztünk bizonyítani, harcoltunk egyes dalok miatt is, de az óriási albumok már csak így készülnek.”
AEROSMITH  – Legendary Child klipelőzetes

 


AEROSMITH – Music From Another Dimension
(08/28 – Columbia Records)

01. What Could Have Been Love
02. Beautiful
03. Street Jesus
04. Legendary Child
05. Oh Yeah
06. We All Fall Down
07. Another Last Goodbye
08. Out Go the Lights
09. Love Three Times a Day (Hello Goodbye)
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Lover A Lot
13. Freedom Fighter
14. Up On The Mountain
http://hammerworld.hu/2012/07/10/aerosmith-8-ev-utan-itt-az-elso-videoklip/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.