Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

ADRI: Eltűnnék veled

„Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége”, „első hallásra lenyűgöző, fantasztikus hangszín” – csak néhány vélemény, amelyek vezető zenei szakemberektől hangzottak el Adri kapcsán. Adri első kislemeze „Szinglik éjszakája” címmel került a rádiók zenei szerkesztőihez, a dal egyébként főcímdala volt az azonos című mozifilmnek. A producerek hosszas válogatás után, ismert sztár előadókat megelőzve választották ki Adrit, aki előadásmódjával, megjelenésével, hangjával, pozitív kisugárzásával azonnal elbűvölte a filmes szakembereket. A Szinglik éjszakája rögtön a csúcsra repítette a fiatal tehetséget, a dal 25 hétig szerepelt a Mahasz Rádiós Top 40-es listáján, ami nem kis bravúr egy új előadótól.

Bemutatkozó albuma Eltűnnék veled címmel november 12-én kerül a hanglemez boltokba. És mit várhatunk Adri első nagylemezétől? Mai, elektronikus popzenét, ötvözve a ’80-as évek hangzásvilágával, dögös slágereket egy különleges, tehetséges énekesnő tolmácsolásában. A rendkívül változatos albumon főleg Pacsai Márk dalai kaptak helyet, de Szakos Krisztián (Ákos) nevét is megtaláljuk a szerzők között. A lemez egyik különlegessége az „Égni veled újra” című dal, melyben Adri az egyik legnépszerűbb sztár énekessel, Varga Viktorral énekel duettet. A korongot felvezető kislemezhez (Eltűnnék veled) pedig olyan videóklip készült, amely eddig teljesen egyedülálló Magyarországon, hiszen ez az első 3D-ben forgatott videó. Ezzel a világszínvonalú csúcstechnológiával még egyetlen előadó sem dolgozott!

Tehát minden adott ahhoz, hogy egy igazi sztár szülessen és Adri bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára.

 1. Intro
 2. Eltűnnék veled
 3. Szinglik éjszakája
 4. Nekem is kell
 5. Mit tehetnék mást
 6. Égni veled újra (duett Varga Viktorral)
 7. Balaton
 8. Állj meg (feat. Deniz)
 9. Súlytalan a perc
 10. Rohanó szerelem
 11. Éjfél után
 12. A vadmacska
 13. Jégvirág

Bónusz:

 1. Shouldn’t need you (Eltűnnék veled angol verzió)
 2. Hey hey baby (Éjfél után angol verzió)

www.adrmusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.