Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Adri bemutatta Eltűnnék veled c. dalára készült, 3D-ben forgatott klipjét!

2011. április 21. – A mai naptól látható 50 hazai 3D moziban az első magyar 3D technikával készült videóklip. A kisfilm a Szinglik Éjszakája című film főcímdalának előadójaként megismert Adri második, Eltűnnék veled című kislemezéhez készült.
A klip több szempontból is korszakalkotó és úttörő. Nemcsak, hogy teljesen hazai fejlesztésű technikával készült, de ráadásul ez a világon az első olyan 3D-s videóklip, melyet egy mozihálózat a műsorára tűzött!
A klip rendezője, Tóth Gergely már nagyon sok zenés kisfilmhez adta a nevét. Az, hogy ez a klip elkészülhetett, egyrészt az ő ötlete, másrészt állhatatos, 8 hónapos munkájának gyümölcse – nem utolsósorban maga a technika is az ő saját fejlesztése!
A szakmai bemutatón, melyet április 20-án este tartottak, mindenki el volt ájulva a végeredménytől. A nagyközönség mától, tehát 2011. április 21-étől láthatja a videót Budapesten az Arena Plaza, a Campona, a Westend, a Mom Park és a Mammut 3D-s mozijaiban, vidéken pedig Sopron, Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Szombathely, Pécs, Szolnok, Debrecen, Szeged és Miskolc városában, egészen június elejéig!

Adri bemutatta Eltűnnék veled c. dalára készült, 3D-ben forgatott klipjét!  2011. április 21. – A mai naptól látható 50 hazai 3D moziban az első magyar 3D technikával készült videóklip. A kisfilm a Szinglik Éjszakája című film főcímdalának előadójaként megismert Adri második, Eltűnnék veled című kislemezéhez készült. A klip több szempontból is korszakalkotó és úttörő. Nemcsak, hogy teljesen hazai fejlesztésű technikával készült, de ráadásul ez a világon az első olyan 3D-s videóklip, melyet egy mozihálózat a műsorára tűzött! A klip rendezője, Tóth Gergely már nagyon sok zenés kisfilmhez adta a nevét. Az, hogy ez a klip elkészülhetett, egyrészt az ő ötlete, másrészt állhatatos, 8 hónapos munkájának gyümölcse – nem utolsósorban maga a technika is az ő saját fejlesztése! A szakmai bemutatón, melyet április 20-án este tartottak, mindenki el volt ájulva a végeredménytől. A nagyközönség mától, tehát 2011. április 21-étől láthatja a videót Budapesten az Arena Plaza, a Campona, a Westend, a Mom Park és a Mammut 3D-s mozijaiban, vidéken pedig Sopron, Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Szombathely, Pécs, Szolnok, Debrecen, Szeged és Miskolc városában, egészen június elejéig!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.