Monday, March 4, 2024
spot_img

Latest Posts

ADELE – 25 Az új tripla platina album – rajta a "Hello" című #1 világsláger!

3 év várakozás után óriási sikerrel tért vissza Adele. “25” című új albumának első kislemezéhez tartozó videóklipje mindössze 8 hét alatt több mint 740 millió YouTube-megtekintést ért el! A “Hello” című kislemez a megjelenés hetében #1 pozícióban debütált a Billboard Hot 100 slágerlistán, így ez a negyedik olyan Adele-dal, amit az első héten 1 milliónál többször töltöttek le.
A “Hello” az első hírnöke a “25” címmel november 20-án megjelent vadonatúj Adele-albumnak. Az erős érzelmi töltetű popdalt a brit énekesnő különleges hangja teszi igazán magával ragadóvá; míg a hangulatában és képi világában is hozzáillő klipet az, hogy a világon először használtak IMAX-kamerákat zenei videó készítéséhez. A mozifilmszerű klipet Montrealban forgatták a fiatal, de annál népszerűbb kanadai rendező, Xavier Dolan vezetésével.
A “25” című albumot lélegzetvisszafojtva várta a közönség és a kritikusok egyaránt, hiszen Adele legutóbbi slágere az Oscar-díjat nyert “Skyfall” című filmzene volt, mely 2012-ben jelent meg. 3 évvel a díjnyertes szerzemény, illetve közel 5 évvel a művésznő “21” című albuma után pedig itt a legújabb zenei anyag 11 vadonatúj felvétellel.
Adele új albuma jelenleg a Hivatalos Album Top 40 slágerlista 2. helyén áll, ezzel a legnépszerűbb nemzetközi kiadvány Magyarországon. A “25” már tripla platina minősítést ért el hazánkban!

 

Adele - 25

Adele: 25 – tracklista
 
1. Hello
2. Send My Love (To Your New Lover)
3. I Miss You
4. When We Were Young
5. Remedy
6. Water Under The Bridge
7. River Lea
8. Love In The Dark
9. Million Years Ago
10. All I Ask
11. Sweetest Devotion
Adele: 25 – az énekesnő így nyilatkozott az új albumról:
adele-25-sajtofoto-2-alexandra-waespi
“Az előző lemezem egy «szakítós album» volt, és ha ezt az újat is kellene címkéznem, a «békülés» elnevezést választanám. Kibéküldtem ömmagammal. Ez kárpótolt az elvesztegetett időért, és kárpótolt mindazért, amit eddig tettem és mindazért, amit nem.”

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.