Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

AB7 – Besame Mucho

2 betű és 1 szám, AB7. Ami inkább 2 producer és 1 dal. A két név Alex és Balázs, a dal pedig a Besame Mucho. A páros első közös munkája hatodikként az első magyar remix lett a Beatport Booka Shade remix versenyén, mely számos elismerést szerzett a hazai zenei Scénából.Első önálló kiadványuk, meglovagolva az aktuális trendeket egy régi latin sláger feldolgozása. A Besame Mucho felvételei másfél hónapig tartottak, mivel a dalban minden hangszert élőben vettek fel. Ezzel sikerült elérniük azt az egyedülálló hangzást, mely visszaröpít minket az időbe, hogy onnan újra elementális erővel szögezzen a tánctérre.
AB7
A producer páros 2 éve találkozott egy remix felkérés kapcsán. Az együttműködés olyan jól sikerült, hogy utána is együtt kezdtek ötleteken dolgozni, és további remixeket készíteni. Sushival készült dalaik tartósan elfoglalták helyüket a Mahasz Dance Listáján. Maximalizmusukra jellemző, hogy a Besame Mucho felvételeit 3 stúdióban, 5 zenésszel és egy kiváló énekesnővel rögzítették. A visszajelzések alapján hamaros ismét a Mahasz lista élvonalában találkozhatunk velük.
www.ab7music.com
Alex:
A 90-es évek elején kezdődött pályafutása, funky és soul, dance zenéket játszott, mint annak idején mindenki. Képben van az elmúlt 20 év zenei trendjeivel. Szettjei során mindig visszanyúlik a zenei alapokhoz, melyeket a legmodernebb technikával színesíti. Évekig volt rezidens Budapest egyik legpatinásabb egyetemi klubjában az Újvár Klubban, valamint a Dunántúl legnagyobb klubjában Nagykanizsán.
Balázs:
Már gyerekkorában is zenével foglalkozott, a zeneiskolában tuba volt a hangszere. Fúvós tudásának hasznát vette a Besame Mucho átdolgozásánál, ahol az ő nevéhez köthetőek a trombita, és harsona dallamok. Megtanult zongorán, és gitáron játszani. Első önálló szerzeményeit néhány évvel ezelőtt szerezte. Jelenleg a Dunántúl legnagyobb bulizenekarának a Delta-nak a billentyűs-énekese.
A dalt meghallgathatjátoka linkre kattintva:
AB7 – Besame Mucho

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.