Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

A zenekar saját módszerével búcsúztatja a nyarat

Nagy bulival búcsúztatja el a nyarat Zugló Önkormányzata, ahol a Cserepes Ház előtt színes program várja az érdeklődőket, amelynek egyik fénypontja az este 8-kor kezdődő Pedrofon koncert lesz.
Igazi nyárbúcsúztató vigalom helyszíne lesz a Cserepesház melletti park, ahová augusztus 28-án várják a szervezők a látogatókat. A programok délelőtt 10 órakor kezdődnek, s minden korosztály megtalálhatja majd a neki tetsző műsort.
Akik az igazi bulit és a vérpezsdítő rock and roll-t részesítik előnyben, azoknak az este 8 órakor kezdődő másfél órás élő koncertet ajánljuk, amelyet a közkedvelt Pedrofon swing és rock and roll band ad. Aki ismeri a hat muzsikust, tudja, hogy ahol megjelennek, senki sem marad ülve, a slágerek és a hangulat mindenkit táncra csábít. A stílus, a hangszerek játéka és a lelkes előadásmód garancia a jó hangulatra és az igazi utcabál kialakulására.
A legnagyobb Hungária, Elvis Presley, Komár László slágerek, na meg a ’50-’60-as évek zenéinek legnagyobbjai a felelősek azért, hogy ismert, s kedvelt dalok csendülnek majd fel Zugló szívében, s hirdetik: bár a nyár lassan véget ér, a zene varásza soha nem múlik.
– Szeretünk egy egész napos program után este játszani, mert igazi utcabáli hangulat alakul ki. Délelőtt és kora délután gyermekprogramok lesznek, valamit nagy örömömre Don Attila, aki első klarinéttanárom volt 10 éves koromban. Előttünk pedig Sipos F Tamás énekel. Első zenekarom a Graffiti is Csepelről indult, ahonnan ő az Exotic együttessel. Szóval érdekes és változatos program lesz, melynek sikeréhez igyekszünk a Pedrofon zenekarral vérbeli rock and rollos utcabáli hangulattal hozzájárulni! – mondta el Pedró, a zenekar szaxofonosa és énekese.
Tehát aki egy igazán vérpezsdítő rock and roll koncerttel kívánja elbúcsúztatni a nyarat, az látogasson ki a Pedrofon koncertjére, mert vidáman még az iskolát is könnyebb újra elkezdeni.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.