Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

A világ egyik legszínvonalasabb party-rendezvénye Április 13-án, Marosvásárhelyen lesz megtartva!

200776_471566136233321_1783378360_nA DEFENDER productions Marosvásárhelyen szervezi azt az Erdély színten első világszínvonalú party-rendezvényt, amelynek a címe White Madness – Electric Sound. Az eseményre április 13-án a marosvásárhelyi Sportcsarnokban kerül sor. Az esemény emlékezetes úgy művészi és hangzási, mint színpadi látvány szempontjából.

Az eseményen több mint 4000, teljesen fehérbe öltözott személy bulizik majd együtt, több mint 7 órán keresztül egy olyan helyen, amely egy teljesen más dimenziót hoz magával. A marosvásárhelyi Sportcsarnok teljesen új arculatot kap majd, beltere szinte felismerhetetlen lesz. A dekorációs csapat több teherautó látványelemet fog felszerelni és a laserfényekben sem lesz hiány. Szinte 100 fős tánccsoport dolgozik már azon a tánckoreográfián, amely az eseményt teszi majd mozgalmassá. A látványt a színes fényekkel megvilágított szökökutak, a jégszobrok és a jégbárpultok gazdagítják. A zenét Románia és Magyarország legismertebb DJ-i fogják szolgáltatni és az esemény fénypontja egy világhirü lemezlovas lesz. A jelenlevők két koncertre és hat DJre számíthatnak, és egy előre megszervezett FLASH MOBban in részt vehetnek, ahol több száz résztvevő fehérben együtt fog táncolni egy előre megtanult kis koreográfia szerint.

A party házigazdája Románia egyik legkedveltebb müsorvezetöje, Cătălin Măruță lesz. Az esemény dress-code-ja az all-white, tehát a résztvevőknek teljesen fehérben kell lenniük.

Három árkategóriába sorolhatóak a jegyek: a legalacsonyabb áru jegyek a Sportcsarnok űlőhelyeire szolnak majd. A küzdőtérre szoló jegyek a közepső árkategória részei lesznek. A szervezők egy 100 férőhelyes VIP zónát is terveztek, ahova a jegyek magasabb áron lesznek megvásárolhatóak. Jegyek promociós áron Február 15 és Március 1 lesznek kaphatóak, majd Március 1 után csak teljes áron. Érdemes ezt figyelembe venni hiszen lényegesen olcsóbb lesz ebben a periódusban a belépő.

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklödőt, hogy vegyen részt egy teljesen új és ugyanakkor világszínvonalú rendezvényen, 2013 Április 13-án Marosvásárhelyen. A White Madness – Electric Sound megapartyn világszerte ismert DJ-kel bulizhat majd együtt.

A sztár DJ-k és a fellépők neveit, illetve a pontos jegyárakat hamarosan bejelentik a szervezők.

Az esemény hivatalos weboldala www.whitemegaparty.ro és a facebookon is megtalálható.

A rendezvényt a Christian Raetscher Entertainment Németország és a Radu Groza Events támogatja.

Szervező

A DEFENDER productions 2003-tól szervez kulturális eseményeket, jól ismervén a helyi közönség elvárásait. Több évi tapasztalatunkra alapozva garantáljuk, hogy egy ekkora szabású rendezvény csak sikerrel járhat, úgy a közönség körében, mint a támogatók és szervezők számára is.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.