Monday, March 4, 2024
spot_img

Latest Posts

A U2 utcaművészekkel filmesíti meg nemrég megjelent albumának dalait

– A U2 utcaművészekkel filmesítette meg a nemrég megjelent Songs Of Innocence című albumának dalait, a 11 videóból álló alkotás decemberben jelenik meg – írja a The Guardian internetes kiadása.

    A zenekar képviselőjének közlése szerint a 11 számhoz tartozó videót a világ 11 legjobb utcaművésze készítette, a rendező Jefferson Hack, a Dazed & Confused zenei magazin társalapítója.
A Films of Innocence címmel megjelenő alkotást keddtől tudják előrendelni az iTunes-felhasználók. Az albummal ellentétben a film nem ingyenes, a sima változat 6,99 fontba (mintegy 2600 forint), míg a HD-kiadás 8,99 fontba kerül.
A film leírása szerint a U2 az utcaművészet demokratizmusát akarja ünnepelni a videókkal, és fontos hivatkozási pontként tekint az észak-írországi politikai falfestményekre.

A videók elkészülésében utcaművészként részt vett Oliver Jeffers, Robin Rhode, D*Face, Mode 2, Chloe Early, Ganzeer, Vhils, Maser, ROA, DALeast és Todd James.

A leírás szerint a művészek alkotásai átfogják az egész világot, játszanak az idővel, és vegyítik a valóságot az álomképekkel.
A szeptemberben megjelent Songs of Innocence album jelenleg a brit ranglista 58. helyén áll.

http://www.theguardian.com/music/2014/nov/19/u2-to-release-songs-of-innocence-album-tie-in-films-of-innocence

MTI

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.