Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

A U2 énekesét irritálja a saját hangja

Nem szereti visszahallani magát Bono, a U2 frontembere – derült ki Ellen DeGeneres show-jának tegnapi adásában.

A humanitárius tevékenységéről is ismert énekest eredetileg az AIDS-világnap kapcsán szólaltatták meg a népszerű műsorban, a házigazda azonban természetesen a zenéről is kérdezte őt, így kiderült, hogy nincs túl jó viszonyban a saját hangjával.
„Igyekszem kerülni, hogy magamat kelljen hallgatnom – felelte a sztár arra a kérdésre, hogy valóban rosszul érzi-e magát, ha U2 szól a közelben. – Ha a rádióban elindul egy dalunk, inkább kikapcsolom. Nem azért, mert nem szeretem a számainkat, vagy nem hiszek bennük, hanem azért, mert irritál a hangom. Mindig is úgy gondoltam, hogy jobban kellene énekelnem. Afféle ír macsó vagyok, de főleg a nyolcvanas években született dalainkban olyan a hangom, mint egy kislányé.”
Bonónak rövid időn belül ez már a második furcsa nyilatkozata zenei karrierjével kapcsolatban, nemrég ugyanis arról beszélt egy interjúban, hogy gyakran megkérdőjelezi zenésztársaival folytatott vitái során a hozzájuk hasonló veterán rockelőadók létjogosultságát, és szívesen befejezné a U2 történetét. Ellen DeGeneres a mostani bejelentésre egyébként úgy reagált: szerinte „egy nagyon helyes kislányra” emlékeztet a sztár hangja.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.