Friday, December 2, 2022
spot_img

Latest Posts

A Thirty Seconds To Mars jön Amy Winehouse helyett

A VOLT Fesztiválon nagy sikert arató amerikai Thirty Seconds To Mars lép fel a Sziget nagyszínpadán Amy Winehouse helyett, aki két hete teljes európai turnéját lemondta.

Az idei VOLT-on a legnagyobb sikereket Moby, a Pendulum, a Sum 41 és a Ting Tings mellett a Thirty Seconds To Mars koncertje aratta. Fellépésük napján harmincezren voltak a fesztiválon. A nagy érdeklődést látva a Sziget szervezői úgy gondolták, hogy Amy Winehouse megüresedett helyére őket hívják meg a Sziget nagyszínpadára. Tájékoztatásuk szerint a Thirty Seconds To Mars tagjai hihetetlenül örültek a felkérésnek: VOLT-os koncertjük végén a zenekar frontembere több ezer rajongója előtt jelentette be, hogy a Szigeten újra találkozhatunk velük, pár órával később pedig már Twitter-oldalára is posztolta a hírt.
Amy Winehouse június 21-én mondta le összes európai koncertjét, így szigetes fellépését is, miután európai turnéja első állomásán kifütyülték, amikor tántorgott a színpadon és többször elrontotta a szöveget. A Thirty Seconds To Mars, amelyet tavaly már láthatott élőben a Sziget közönsége, augusztus 13-án, a szombati nap utolsó fellépőjeként ad koncertet a Sziget nagyszínpadán.

kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.