Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

A The Carbonfools-nak sikerült kitalálni, mitől lesz elviselhető a mostani helyzet…

 Még december végén jelent meg a The Carbonfools – Carbonsun című nagylemeze, amelyről korábban már készítettek egy-egy videót a Sunshine című dalhoz és a lemez magyar nyelvű trackjéhez a Mindent eltakarhoz.

 Most itt a legújabb klip a Sunburned:

“Nagyon benne voltunk már a Heartbroken és a Budapest című dalokhoz készülő filmecskék munkálataiban, amikor a vírushelyzet elérte az országot. Természetesen mi csak kapkodtuk a fejünket a kialakult helyzetben, de alapvetően pozitív emberek vagyunk, így gyorsan döntéseket hoztunk.”  – mesélte Fóris-Ferenczi Gábor.

“Hiába készültünk a Heartbrokennél egy különleges meglepetéssel, hiába szerettük volna a tavaszi bulihangulatot bemutatni a Budapest című dallal, valami mást kellett kitalálnunk, hiszen az első túl szomorkás, a másik meg pedig jelenleg nem létezik. Szerencsére Titusznak volt egy alapötlete, amit gyorsan összereszeltünk egy kis segítséggel.”

“Amikor megmutattuk néhány havernak, ők azt mondták, hogy eddig is azt képzelték, hogy ilyenek a mindennapjaink” – mesélte a zenekar.

“Első pillanatban elég könnyűnek tűnt a dolog, hogy mindenki készítsen otthon felvételeket, amiket majd összevágunk, de rá kellett jönnünk, hogy ez úgy nem is annyira egyszerű, hogy nem tudunk személyesen találkozni, megbeszélni a részleteket. Amikor viszont megláttam a srácoktól beérkezett videókat, nagyon nehéz volt megállni, hogy ne kezdjem el külön kirakosgatni őket, hiszen zseniálisak voltak. Feldobták az estéimet” – meséli Titusz.

 

“Azt egyelőre nem tudjuk megmondani, mikor tudjuk folytatni a lemezbemutató turnét, de nagyon reméljük, hogy a május 31-i Kobuci-bulit már meg tudjuk tartani (https://www.facebook.com/events/594096871372461/), persze nagyon készülünk rá, de a legnagyobb öröm benne az lenne, hogy sikerült addigra lenyomni a vírust.” – teszi hozzá a dj.

 

“Próbáljuk egymásban tartani a lelket, szinte minden nap beszélünk. Eddig is nagyon jó volt a csapat és az összmunka és szerencsére most még inkább összetartunk és próbálunk segíteni egymásnak. A többi időben persze készülnek a dalok és egy percenként küldünk valami mémet a másiknak” – tette hozzá Gábor.

 

https://www.facebook.com/thecarbonfools

www.goldrecord.hu

 

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.