Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

A The Carbonfools nagy bulija a Trackben

Tagadhatatlanul itt a tavasz és ezt a The Carbonfools tagjai is érzik. Sőt, ki is használják és egyből a Barba Negra Track nyitóhétvégéjén (2015. május 2., szombat) járatják be a kultikus szabadtéri hely színpadát. Tavaly betörtek, elkapták őket. Idén is terveznek valamit, így érdemes lesz rájuk odafigyelni!

A The Carbonfools legutóbb a Barba Negra fedett helyszínén léptek fel, most pedig a Trackbe várják rajongóikat: a remekül sikerült februári, teltházas koncert után biztosak lehetünk benne, hogy a téli után a tavaszi “forduló” is kiváló szórakozásnak ígérkezik.

A zenekar továbbra is a tavalyi év decemberében megjelent Carbonbliss lemez anyagát népszerűsíti, azonban Budapesten ritkábban járnak – hiszen az ország számos pontjára igyekeznek eljuttatni az új szerzeményeket. Éppen emiatt a budapestiek számára szinte kihagyhatatlan alkalom a mostani: valószínűleg újabb hónapok telnek el, mire ismét a fővárosban találkozhatunk a Szénhülyékkel.

https://www.youtube.com/watch?v=c8kbIXsIUCc

A legfrissebb album egyébként igen jól muzsikál: a négy kislemez dal összesen már több, mint félmillió megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón, nem csoda tehát, hogy az alig néhány hónapos dalok is igazi slágernek számítanak immár. Ha esetleg te is részese voltál a körülbelül 557 000 megtekintésnek, ott a helyed a Barba Negra Trackben 2015. május 2-án szombaton – ahol reméljük, sokkal jobb idő lesz, mint a legutóbbi, szeptemberi alkalommal. Időjárás így vagy úgy, a The Carbonfools ismét kifogástalan koncertet igyekszik majd adni!

The Carbonfools koncert

  1. május 2., szombat kapunyitás: 18:30

Barba Negra Track, 1117 Budapest, Neumann János u. 2.

https://www.facebook.com/events/408380079335091/

Jegyárak: április 25-ig 1500 Ft, utána 2000 Ft – jegyek kaphatók a Barba Negra Music Club recepcióján, a Barba Negra Track honlapján, a Broadyway Jegyiroda valamint a Ticketportal rendszerében.

http://carbonfools.com/

https://www.facebook.com/thecarbonfoolsofficial

http://1grecords.hu/

https://www.facebook.com/1grecords

http://www.deezer.com/artist/893821

https://open.spotify.com/artist/4hQQE3GUQeBAOFwTJ5aede

https://itunes.apple.com/hu/artist/the-carbonfools/id263221242

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.