Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

A The Baseballs újra támad!

Az elmúlt két évben a The Baseballs hatalmas hazai és nemzetközi sikereket ért el nagy slágerek – ahogy ők nevezik a stílusukat – voc’n’roll verziójával.  Debütáló albumuk, a “Strike!” platina lett Finnországban, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Svájcban, ezüst az Egyesült Királyságban, ezen kívül magukénak tudhatnak számos slágerlistás első helyet és teltházas koncertet.

Ez év  március 23-án a THE BASEBALLS elnyerte a német Echo-díjat a “Külföldön legsikeresebb hazai előadó” kategóriában; így ez már a második Echo- díjuk, hiszen tavaly a “Legjobb Új Előadó” kategóriában győzedelmeskedtek.

A csapat története 2007-ben kezdődött Berlinben. Sam, Basti és Digger véletlenül futott össze egy stúdióban, és az ötvenes, hatvanas évek slágereit kezdték el átdolgozni. Hamarosan azonban rájöttek, hogy inkább mai dalokat kellene újraértelmezni ebben a stílusban – és így is tettek. A “Strike!” 2009. májusi megjelenése gyökeresen megváltoztatta a fiúk életét. Az elkövetkező 18 hónapban megállás nélkül turnéztak, megnyertek egy csomó díjat és eladtak majdnem egymillió lemezt.

Április 25-én pedig megjelenik a THE BASEBALLS második albuma, a “Stars ‘n’ Stripes”. Ez alkalommal olyan dalokat dolgoztak fel, mint pl a “Hello” (Martin Solveig), a “California Girls” (Katy Perry), a “Quit Playing Games With My Heart” (Backstreet Boys) vagy a “Paparazzi” (Lady Gaga).

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.