Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

A szőke nő lecsap Budapestre

A 80-as évek egyik legsikeresebb és a slágerek terén is felettébb termékeny popduó, a Roxette 2011. június 1-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadára áll.
A svéd Marie Frederiksson és társa, Per Geesle, akik 1989-ben váltak híressé a “She’s got the look” dalukkal, és meghódították a világot.
A Roxette rendre ontotta a slágerlistás popdalokat melyek között a legnagyobbak talán a „Listen to your heart”, a „Sleeping in my car” vagy a „How do you do” című dalok, de ezt még hosszasan sorolhatnánk. Aztán 2002-ben Mariet súlyos betegséggel, agydaganattal megműtötték, amelyből az énekesnő mindenki örömére felépült.
A rajongóknak most hosszas várakozás, a koncertek nélkülözése után újra eljött az idő! Az elmúlt évben a csapat előkészült a visszatérésre, és 2011-ben egy új albummal nekivágnak egy világ körüli turnénak. Ez eleve csodálatos, de az, hogy még Budapest is szerepel a turnéállomások között, már kimondhatatlanul szép. Az estét Tolvai Renáta nyitja majd, akinek Makány Márta tervezi erre az alkalomra a fellépő ruháját.
Renáta a Megasztárban énekelt legnépszerűbb dalok mellett a hamarosan megjelenő albumáról is készül már új nótával.
A Roxette este 9 körül lép színpadra, és több mint 20 számot játszanak; alapvetően a legnagyobb slágereiket és 3 dalt a februárban megjelent lemezükről.
A koncerten a hangsúly a zenekaron lesz, nem használnak különleges díszleteket vagy effekteket; csupán füstgép és egy háttérvetítő egészíti ki a látványt.
Reggel 8-kor kezdik az építést az Arénában, amihez magyar technikusok is segédkeznek majd, sőt, 6 hazai technikai ember a koncert alatt is együtt dolgozik a produkcióval. A technikát teljes egészében magukkal hozzák, több mint 300 lámpa világítja meg a Roxette és kísérőzenekarának tagjait.

Az öltözőkön kívül a színpad mögött közvetlenül is kialakítanak egy helységet a gyors ruhaváltásokra.
A csapatnak nincsenek különösebb igényei, az öltözőkbe is csupán kényelmes kanapét, székeket, álló- és asztali lámpákat kértek, illetve virágokat.
Az ételek kapcsán sem érkezett extra kérés, egyszerű levesek, saláták, különböző húsok és köretek szerepelnek az étlapon. Színpadra lépés előtt friss gyömbérszeleteket kértek, gyümölcsöket és ásványvizet.
Az eredetileg tervezett kapacitás megtelt, és az elmúlt héten a belépők elfogytak, azonban a produkció engedte a bővítést, így jegyek újra kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és awww.livenation.hu oldalon keresztül.
kultur

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.