Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

A Sziget bemutatja: Stargarden, a legendák fesztiválja

Több százmillió eladott lemez és a világ legismertebb és legkedveltebb slágerei jellemzik a pályafutását azoknak a legendás zenekaroknak, amelyekből egy nagy csokrot vonultat fel egyetlen hétvége alatt a Sziget Szervezőiroda a NeoFM partnerségével.
Az első nyári hétvégén, június 4-én és 5-én a Puskás Ferenc Stadion kertjében a Deep Purple, az Animals, a Kool and the Gang, a Blood Sweat and Tears vagy John Mayall is színpadra lép az első alkalommal megrendezendő Stargarden fesztiválon. A hazai előadók sorában többek között ott lesz az Omega, a Korál, Ákos, aki idei egyetlen budapesti koncertjét itt adja majd. A StarGarden azonban nem csupán a legendák fesztiválja, de egy kulináris fieszta is egyben, válogatott gasztro-hungarikumokkal, neves borászokkal, ismert pálinkászokkal. 
 
A nemzetközi zenei élet megkerülhetetlen legendáit és a hazai pop-rock úttörőit és ikonjait igyekszik térben összehozni a Sziget Szervezőiroda legújabb rendezvénye, a StarGarden, idén június 4-5-én. A két nap alatt, négy színpadon, több mint 40 hazai és nemzetközi sztárprodukció élő koncertjét nézhetik meg az érdeklődők rendkívül kedvezményes árakon, hisz a fellépő sztárok eddigi koncertjeire külön-külön is legalább annyiba került a belépő, mint most a rendezvény egy-egy napjára. A Népstadion kertjében felállított helyszíneken és a SYMA csarnokban a két nap alatt tucatnyi nemzetközi sztár adja egymásnak  a mikrofont. 
 
A StarGarden a nagy zenészek mellett nagy borokat, zamatos pálinkákat és ízes ételeket is kínál: a zenei fesztivál mellett egy nívós borfesztivál, egy pálinkafesztivál és a gasztrohungarikumok fesztiválja is várja a nagyérdeműt. Kortyolhatjuk például hazai borvidékek legnevesebb borkészítőinek italait, mint ahogy a legjobb hazai pálinkák is képviseltetik magukat ezen a két napon.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.