Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

A SOJA-koncert az A38 hajón lesz a Barba Negra Track helyett

– Az újbudai A38 hajón lesz a SOJA-koncert július 11-én – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Az egyik legnépszerűbb amerikai reggae zenekar budapesti fellépése eredetileg a Barba Negra Trackben lett volna.
Mint írták, a már megvásárolt jegyek érvényesek az új helyszínre, és belépők továbbra is válthatók az A38-beli koncertre.
A SOJA (Soldiers of Jah Army) több mint két évtizeddel ezelőtt, 1997-ben alakult középiskolai barátokból. A nyolctagú zenekart azóta kétszer jelölték Grammy-díjra, a közösségi médiában hétmillió követője van, YouTube-megtekintéseik száma átlépte a 300 milliót.
A csapatnak eddig nyolc stúdiólemeze jelent meg, a legutóbbi, a Poetry In Motion tavaly októberben. A stúdiófelvételek idejére a tagok újra együtt laktak és zenéltek, így minden energiájukat bele tudták adni a folyamatba. Három hónapot töltöttek a Charlottesville közelében található Haunted Hollow Studióban, közben órákat ücsörögtek a verandán, beszélgetve a zenéről és az életről.
A SOJA energikus és szenvedélyes koncertjeiről ismert, egyet már a magyar közönség is láthatott, három évvel ezelőtt a Sziget fesztivál A38 színpadán. Az elmúlt évtizedben átlagosan évi százhúsz koncertet adtak, és olyan együttesekkel turnéztak, mint a Dave Matthews Band, a 311 vagy az Incubus, a legnagyobb fesztiválokon léptek fel, köztük a Bonnaroo-n, a Hangout Festivalon, a Wakarusán, a Cali Roots-on, a német Summerjamen, a lengyel Woodstockon és az argentin Personal Festivalon.
A csapat tagjai: Jacob Hemphill (ének, gitár), Bobby Lee (basszusgitár), Ryan Berty (dobok), Patrick O’Shea (billentyűs hangszerek), Ken Brownell (ütőhangszerek), Hellman Escorcia (szaxofon), Rafael Rodriguez (trombita) és Trevor Young (gitár, ének).
Mostani budapesti koncertjükön az A38-on Sena, a Ghánában született népszerű énekesnő, az Irie Maffia frontasszonya lesz a SOJA vendége.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.