Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A Skillet lesz a Nickelback előzenekara!

BEJELENTETTE EURÓPAI ELŐZENEKARÁT

‘THE HITS’ TURNÉN

AZ AMERIKAI SKILLET FOGJA BEMELEGITENI

A RAJONGÓKAT AZ ÉV EGYIK LEGNAGYOBB BULIJÁN!

November 8-án a BudapestArénában!
A magyar rajongók már számolják vissza a napokat, amikor végre a Nickelback Budapesten lép fel. Most újabb jó hír érkezett a zenekartól, előzenekarnak nem kisebb nevet hoznak magukkal, mint a Skillet csapatát.
A Skillet egyike volt tavaly annak a három rock csapatnak, akik platina státuszt értek el az Egyesült Államokban, Awake című albumuk mellett ez csak a Black Keys El Camino és a Mumford & Sons Babel című anyagának sikerült.
Ez egyben azt is jelenti, hogy több mint 1 millió példányt adtak el a lemezből csak az USA-ban, ami elsőre meglehetősen sokkolta a zenekar tagjait.
Az énekes – basszusgitáros John Cooper, a gitáros – billentyűs Korey Cooper (John felesége), a dobos Jen Ledger és a szólógitáros Seth Morrison négyesből álló Skillet zenei palettája meglehetősen kiterjedt; játszanak olyan akusztikus hangszereken, mint harmonika, mandolin, cimbalom és hárfa, ugyanakkor elektromos gitáron, vonós hangszereken és üstdobon is.
Vadonatúj albumuk, a Rise június 24-én jelent meg hazánkban és a magyar rajongók is ízelítőt kapnak majd belőle élőben, november 8-án este a BudapestArénában.
A ‘The Hits’ turné október végén indul Franciaországban, és a Nickelback, akárcsak a Skillet először lesz nálunk is látható pályafutásuk során!
További info:
www.nickelback.com
www.skillet.com
www.livenation.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.