Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

A siker után sem pihen Moór Bernadett

Pozitív visszhangú koncertet adott a művésznő nem rég a Művészetek Palotájában, ahol az énekesnő is különleges élményekkel gazdagodott.
A koncert során Moór Bernadettet a Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestra (MAO) kísérte. A koncert gerincét az Elkésni szépen kell című lemez dalai adták, s mivel a fellépés egy nappal volt Valentin-nap után, így a szerelem dominált a dalokban.
Az est Bernadett pályájának egyik legkiemelkedőbb állomása volt. A nőnek, aki emberként, feleségként, anyaként és művészként is megállja a helyét.
– Járja a zenészek közt egy mondás: „Ha túlpróbálod magad akkor az igazi előadásra már nem marad semmi plusz amit beletehetnél!” Így voltunk ezzel mi is a MAO-val. A koncert napján, még próbáltunk egy utolsót, de a főpróbán már nem játszottuk végig az egész anyagot. Nagy erőt adott, hogy a zenészek iránti bizalmam maximális volt, és a próbák során mindvégig összhangban éreztem magam velük. – árulta el az énekesnő.
Hangulati hullámokon ringatózva
Szemmel láthatóan magabiztossá tette a valamikor Bedhy művésznéven ismertté vált énekest, hogy főként saját dalokkal lépett színpadra, így valójában már csak a könnyed előadásmódra, a szórakoztatásra, az érzelmek minél hitelesebb átadására kellett figyelnie. A közönség vette a lapot, szinte együtt lélegzett Moór Bernadettel, sokszor nevettek a humoros dalszövegeken, rengeteg elismerő tapsot kapott. Ugyanakkor a döbbenet csendjét is érezni lehetett a komolyabb hangvételű, lírai dalok után.
– Sokak szerint, talán életem eddigi legjobbját nyújtottam. Bár bevallom, én magam sosem vagyok teljesen elégedett. Ám talán most mondhatom, hogy én is hasonlóan éreztem. Azt viszont tudom, hogy ennél még többre vagyok képes. Addig is nincs más hátra, mint tovább gyakorolni és képezni magam. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen remek zeneszerző – Fekete-Kovács Kornél – vezénylésével egy igazán zseniális zenekarral állhattam egy színpadon. – zárta a művésznő

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.