Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

A románoknak már sikerült, a magyaroknak még nem jött össze

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qpaem3mOhpY&feature=player_embedded[/youtube]Inna remek példa rá, hogy valaki Kelet-Európából érkezve is lehet nemzetközi sztár. Egyre nagyobb siekereket ér el, s egyre szélesebb körben ismerik el. A vele kapcsolatos legújabb hírekről szólunk.

A szomszédos Románia szülöttje mindössze 22 éves volt, amikor a Hot az egész kontinenst meghódította. A Dance Chartok első helyét szerezte meg az európai államok legtöbbjében. Most nem vennénk végig sikereit a Love-val és a többivel, álljon itt csupán egy rekord. 12 milliós nézettségével Inna lett a legtöbbet megtekintett román előadó az interneten.
Az Amazinggel bevette az elektronikus zene egyik legerősebb várát, az Egyesült Királyságot is, de kiadója, az Ultra Records nem állna meg ennyinél. Fejükbe vették, hogy a román lány meghódítja Amerikát is. Mert valóban, odahaza már vajmi kevés eredmény maradt számára, amit még elérhet. Az idei Romanian Music Awards díjátadón Inna 5 kategóriában diadalmaskodott. Nyert legjobb női előadóként, elismerték honlapjáért, albumáért és előadásaiért is. Az ötödik kategória pedig egészen elképesztő! Inna saját hazájában is a legjobb nemzetközi előadó tudott lenni.
Némileg más hangzással jelentkezett
A Play & Win producerduóval felvett új dal, a 10 Minutes  a megszokottól egy kicsit eltérő hangzást ad Innának. Már nem feltétlen instrumentális alapokról indít, ő is kipróbálja a mostanában igen népszerű elektropop stílust. Új albumának irányadó vonala is ez lesz, ha hinni lehet az előzetes ígéreteknek. Az óvatos stílusváltás persze nem véletlen, ez kicsit már a tengerentúli hangzáshoz közelít. A még dinamikusabb és játékosabb dallam azt a célt szolgálja, hogy Inna odaát is ismert név legyen.
Inna debütáló lemeze 2010 Augusztus végén jelenik meg Magyarországon!
– cls –

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.