Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A Republic lesz a miskolci Opera-Rock Show magyar fellépője

Új oldaláról mutatkozik be a Republic a “Bartók+Európa 2010”  Miskolci Nemzetközi Operafesztivál Opera-Rock Show-ján: az elmúlt két évtized egyik legsikeresebb magyar rockegyüttese szimfonikus zenekar kíséretével lép fel június 11-én a miskolci Jégcsarnokban.
(MTI) – Az együttes az operafesztiváli koncertre A gondolat színei – Klasszikus művek és a jelenkor Republic dalai címmel készít rendhagyó zenei produkciót, amelyet a Road 67 Symphonic Orchestra közreműködésével mutatnak be.

   
A különleges előadás két részből áll: az elsőben a Republic olyan klasszikus szerzők darabjainak az átiratát, a saját stílusuknak megfelelő változatát adja elő a szimfonikusok kíséretével, mint Mahler, Maurice Jarre, Paganini és Hacsaturján, míg a második részben saját dalaik áthangszerelt, szimfonikus zenekari közreműködéssel előadott változatai következnek.
   
Másnap, június 12-én szintén az Opera-Rock Show program keretében lép fel a miskolci Jégcsarnokban Tarja Turunen, “Finnország hangja”, a gótikus metálzenét játszó Nightwish zenekar egykori énekesnője.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.