Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

A RED HOT CHILI PEPPERS FELDOLGOZÁS EP-T JELENTET MEG MÁJUS ELSEJÉN

We Salute You-n a csapat The Ramones, Iggy and the Stooges, Neil Young, The Beach Boys, David Bowie, és Dion and the Belmonts dalokat dolgoz fel

Los Angeles, CA  — Rock and Roll Hall of Fame-es beiktatásuk alkalmából a világhírű Red Hot Chili Peppers egy speciális, csak digitális EP-t ad ki május elsején, We Salute You címmel. A lemezen hat dal található, egytől-egyig olyan előadóktól, akik már korábban beiktatásra kerültek és hatással voltak Chiliékre a karrierjük során. Ezek az előadók a  The Ramones, Iggy & The Stooges, Neil Young, David Bowie, The Beach Boys, és Dion and the Belmonts.

A hat dalból öt még sosem került digitális kiadásra. Az “A Teenager In Love” nemzetközi kislemez volt; a “Havana Affair” a We’re A Happy Family: A Tribute To The Ramones válogatáson szerepelt; A “Search & Destroy” szintén kislemezen volt kapható, az “I Get Around” először Brian Wilson 2005-ös MusiCares beavatási beszédében hangzott el, a “Suffragette City” pedig az RHCP “Aeroplane” c. kislemezének B-oldalas dala volt. Az “Everybody Knows This Is Nowhere”-t legutóbbi turnéján játszotta a zenekar.

A Red Hot Chili Peppers-t Chris Rock iktatta be a 27. Rock and Roll Hall of Fame beiktatási ünnepségen, 2012. április 14-én, Clevelandben. A műsort május elején műsorára tűzi az HBO – reméljük, nálunk is.

A dalok listája:

“A Teenager in Love” (Dion and the Belmonts)

“Havana Affair”  (Ramones)

“Search & Destroy” (Iggy and the Stooges)

“Everybody Knows This is Nowhere” (Neil Young) [live]

“I Get Around” (The Beach Boys) [live]

“Suffragette City”  (David Bowie) [live]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.