Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

A RED HOT CHILI PEPPERS EGY 60 PERCES MINIKONCERTTEL LÉP FEL AZ ULSTER HALL-BAN BELFASTBAN A 2011-ES MTV EMA RÉSZEKÉNT

A fellépés november 6-án lesz és október 22-én kezdik el a jegyeket árusítani rá. 

 New York – Október 17, 2011.  A Red Hot Chili Peppers bejelentette, hogy az Ulster Hall-ban lép fel az MTV EMA részeként. A zenekar egy különleges 60 perces műsorral készül, melyből 1 dalt élőben közvetítenek a 2011-es MTV EMA műsorán belül. A kapunyitás 17 órakor lesz, és csak 17.40-ig engedik be az embereket, mert 18.00-kor pontosan el kell kezdeni a műsort a közvetítés miatt. 

A legendás kaliforniai funk rockerek – listavezető albumuk, az I’m with you megjelenését követően – jelenleg egy teltházas európa-turnén vannak. A világ egyik legnagyobb rockzenekara garantáltan fantasztikus élményt fog nyújtani a belfasti közönségnek, és az MTV nézőinek világszerte. A show november 6-án, vasárnap közép-európai idő szerint este 10kor kezdődik Belfastban. 

A Red Hot Chili Peppers fellépésére a jegyeket október 22-én, szombaton reggel 10-kor kezdik el árusítani, kizárólag az Ulster Hall jegyirodájában. A jegyek ára 42.40 font a foglalással együtt, és egy ember maximum 2 jegyet rendelhet. 

 “Már nagyon régóta nem játszottunk Belfastban, és nagyon várjuk, hogy egy ilyen történelmi helyen léphessünk fel!” – mondta a zenekar, akik 2 díjra is jelölve vannak: Legjobb Élő Produkció és Legjobb Rockzenekar. Még tart a szavazás: http://hu.mtvema.com/

 
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.