Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

A Pet Shop Boys "Elysium" című új albuma szeptember 18-án jelenik meg

Pet Shop Boys_ElysiumA Pet Shop Boys “Elysium” című új albuma szeptember 18-án jelenik meg az Astralwerks-nél

Az első single-hez, az ’Invisible’-hez Brian Bress, a neves Los Angeles-i művész készített egy rövidfilmet

A Pet Shop Boys nemrégiben Los Angeles-ben rögzítette legújabb stúdiólemezét, az “Elysium”-ot, ami szeptember 18-án jelenik meg. A duó mellett az anyag társproducere a fiatal amerikai Andrew Dawson volt, aki korábban a Kanye West albumon nyújtott munkájáért 3 Grammy-díjat vihetett haza.

Az “Elysium” dalait Neil Tennant és Chris Lowe Los Angelesben 3 hónap leforgása alatt vette fel. A Pet Shop Boys bevallása szerint “nagyon inspiráló volt Los Angelesben dolgozni, ráadásul egy olyan producerrel, aki több stílusban is otthon van, így új dimenziót tudott a zenékbe hozni”.

“Nagyon izgalmas volt számomra a Pet Shop Boys-szal dolgozni – lenyűgözőnek tartom zenei pályafutásukat. Mindkettőjüknek elképesztő jó ötletei vannak, és egy jó pár trükköt is el tudtam lesni tőlük a zenekészítés során” – fűzte hozzá Andrew Dawson, a lemez producere.

“Szerettük volna ezt a lemez egy más környezetben megvalósítani. Annak ellenére, hogy gyakran járunk Los Angeles-be, sosem készítettünk még ott albumot. A helyszín és a közös munka Andrew Dawson-nal lehetővé tette, hogy egy igazán friss hangzású albumot hozzunk össze.” – mesélték a Pet Shop Boys tagjai.

Az album első maxijához, az ’Invisible’-hez készült videót a neves Los Angeles-i művész/filmrendező, Brian Bress készítette, és az együttes honlapján www.petshopboys.co.uk vagy VEVO-n megtekinthető.

‘Elysium’-on húsz lágy, elektronikus hangzású új dal található Joachim Horsley, Andrew Dawson és Ben Leathers zenekari betétjeivel. Az ’Elisyum’ legtöbb szerzeményben Oren, Maxine és Julie Waters háttérvokáloznak, akiknek zenei karrierje a The Jackson Five-tól Adele-ig ível, valamint az énekes/szövegíró James Fauntleroy.

Az album CD-n, digitális letöltésben és limitált kiadású dupla CD-n lesz elérhető, mely utóbbi egy bónusz korongot is tartalmaz az album instrumentális mixével. A lemeznek egy speciális maszteringje is megjelenik iTunes verzióként.

A ‘Winner’ maxi már augusztusban limitált kiadású CD-n látott napvilágot méghozzá három bónusz track kíséretében, valamint limitált 12’’-en és két digitális összecsomagolásban, melyek tartalmazzák a bónusz track-et és a remixeket is.

www.petshopboys.co.uk

www.astralwerks.com

www.emimusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.