Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

A Pedrofonnak szerdával indul a hét

A hazai rock and roll élet egyik legjelesebb zenekara a Pedrofon soha nem unatkozik, ugyanis minden évben tele a koncertnaptár. Ám az utóbbi időszak még mozgalmasabb volt a hat zenész számára.
A nyári feszített tempójú koncertidőszak a Pedrofont is utazásra hívta, így járták és még járják is a koncertet serényen. Nagy sikerű bulikat tartottak például Vácott, Dunavarsányban, Nagykörösön, Ózdon, Balatonlellén, csak hogy pár állomást említsünk. Amerre jártak, áradt a rock and roll és rongylábazott a közönség.
Augusztus 16-án Budapesten, a Széchenyi Kertben Elvis estet tartottak, annak apropóján, hogy a Király immár 33 éve elhagyta a földi színpadokat. Számos meghívott vendég elevenítette fel az örökzöld rock and roll slágereket. A stílus hazai kiválóságai és a legjobb Elvis imitátorok fogadták el a Pedrofon invitálást, és egy két és fél órás, elő show részese lehetett az a több száz ember, akik bulizva kívántak emlékezni a legendára.
S ha már a Széchenyi Kertnél tartunk: Pedró és zenészei hosszú időn keresztül a hét első napjának estéjét az Orczy-kertben töltötték, azonban költözésre kényszerültek, s a városligeti, nagy múltra visszatekintő, népszerű Széchenyi Kertben leltek új otthonra. A körülmények  azonban úgy hozták, hogy új napot kellett kijelölnie a zenekarnak.
„Pedrofonisták”: szerda mától ünnepnap!
Az új koncertnap a hét közepére esik, azaz szerdán este 8-tól csendülnek fel a nagy slágerek és sajátos humorral fűszerezett Pedró dal-átiratok. Így nem a hét elején adnak energiát, hanem a
harmadik napon lelkesítik a rajongókat, mert igaz, hogy másnap munka van, de a rock and roll lendületével új erőre kaphat mindenki.
Tehát senki ne felejtse el: a Pedrofonnak és rajongóiknak szerdával indul a hét, minden alkalommal este 8-tól élő rock and roll koncert a Széchenyi Kertben!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.