Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

A Pearl Jam zenés dokumentumfilmjét exkluzív vetítésen mutatja be az Uránia

– Exkluzív vetítésen mutatja be a népszerű amerikai grunge-rock együttes, a Pearl Jam Let’s Play Two című zenés dokumentumfilmjét november 11-én az Uránia Nemzeti Filmszínház.
A világszerte mozivászonra kerülő alkotást, amely rajongói kezdeményezésre jutott el Magyarországra, eredeti nyelven, angol felirattal láthatja a közönség – olvasható a filmszínház MTI-hez eljutatott pénteki közleményében.
A Pearl Jam két teltházas koncertet adott 2016 augusztusában a chicagói Wrigley Field arénában, a bajnoki győzelmét ünneplő Chicago Cubs baseballcsapatának legendás stadionjában. Az előadásokra összesen 80 ezer jegyet értékesítettek, ezzel minden idők legnagyobb számú fizető nézőjét vitték be az arénába.
A két este alatt 70 dalt játszottak, ebből tizenhatot választott ki a Let’s Play Two című filmhez a rendező Danny Clinch. A filmben olyan generációs himnuszok hangzanak el, mint az Alive, a Black, a Jeremy vagy a Better Man, emellett hangsúlyos szerepet kap az énekes, Eddie Vedder futball és a Chicago Cubs iránti rajongása is, amely végigkísérte teljes zenei pályafutását.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.