Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

A Nouvelle Vague énekesével lép fel a Budapest Bár

6fcb2374b887f94f684eb252c4bf6892
Az olimpiai játékokhoz kapcsolódó BT River of Music (Zenefolyam) nemzetközi zenei fesztiválon lép fel július 22-én Londonban a Budapest Bár Behumi Dórival és tizenegy külföldi vendégelőadóval, köztük Melanie Painnel, a Nouvelle Vague énekesnőjével kiegészülve.
A brit fővárost behálózó zenei seregszemlén az olimpiai és a paralimpiai játékok minden résztvevő országa megjelenik; a Trafalgar téri Európa Színpad kiemelt fellépője július 22-én a Budapest Bár zenekar nemzetközi formációja lesz Behumi Dórival.
Farkas Róbert által megálmodott és vezetett Budapest Bárhoz ezúttal tizenegy ország kiváló zenésze is csatlakozik, köztük a francia Melanie Pain, a világhírű luxemburgi trombitás, Ernie Hammes, valamint a lengyel Jacek Kochan dobos. Rajtuk kívül David Yengibarjan örmény harmonikás, Tania Saedi osztrák énekes,Mira Awad izraeli énekes, Gennagyij Deszatnik ukrán hegedűs, énekes, Martin Noga szlovák pozanos, Nina Strnad szlovén énekes, Petr Kroutil cseh szaxofonos és Zaza Miminosvili grúz gitáros lép fel a koncerten.
A tizenegy külföldi és öt magyar zenész – Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), valamint Behumi Dóri (ének) – különleges, a századelő kabaréit felidéző produkcióval szórakoztatja majd a londoniakat és az olimpiára érkezőket.
A BT River of Music az egyik legnagyobb zenei esemény, amelyet valaha rendeztek Londonban. Az ismert és elismert művészek hat, a Temze mentén felállított színpadon játszanak. Ázsia, Amerika, Afrika és Óceánia mellett Európa két színpadon is helyet kap majd.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.