Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

A NEO legújabb albuma június 22-től ingyenesen letölthető

A NEO legújabb albuma június 22-től két hétig ingyen letölthető a djuice.hu oldalról. A hat új dalból néhányat a rendszeres koncertre járók már ismerhetnek, leginkább persze a videoklippes kislemez dalt, a Serial Killert. Az album különleges hangzását az ismét előkerült vintage szintetizátor legendák adják, amit analóg dobgépek, szalagos delay-ek kísértek, sőt ismét melódiákat játszott a C64 SID chipje, mintavételeztek a Lo-Fi samplerek, cikázott a futófény az analóg szekvenszereken és hirtelen bele is csöppentünk a NEO new wave-et, synth pop-ot, dark pop-ot és electro-ót sajátosan és újszerűen ötvöző izgalmas világába.

Letöltés: www.djuice.hu/neo

2010. június 26-án a Dürer kertben NEO lemezbemutató, előtte pedig újra eljön az idő, hogy három MTV brand:new zenekar bemutatkozzon és bizonyítsa rátermettségét a djuice és MTV brand:new party keretei között. Az este folyamán fellép a the (hated) tomorrow és a Jacked, a We Plants Are Happy Plants pedig egy live act keretében csillogtatja meg tehetségét.

A mentor szerepet betöltő  NEO 23:30-tól a Nagyteremben őrületes lemezbemutató koncerten prezentálja a közönségnek a Six Pixels c. anyag legfrissebb ópuszait, mindezt a zenekartól megszokottan egy erre az alkalomra készített, különleges 3 dimenziós vizuál show-val megtámogatva.

A koncertek után 2 helyszínen folytatódik a party, az egyiken a Kollektiva és Palotai játszik majd, a másik teremben pedig a Tesco Disco csapata gondoskodik a táncparkett garantált elpusztításáról.

Az este programja a következőképpen alakul:

Kisterem

20: 30  the (hated) tomorrow

21: 30  Jacked

22: 30  We Plants Are Happy Plants

Nagyterem

23: 30 NEO – SIX PIXELS lemezbemutató koncert

Kert

23:00 Kollektiva és Palotai

Előbár

Tesco Disco

További információ: www.mtv.co.hu és www.djuice.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.