Monday, September 25, 2023
spot_img

Latest Posts

A nagyváradi Tolvai Renáta nyerte a Megasztárt

A nagyváradi Tolvai Renátát választották péntek este az év hangjának Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor után. Tolvai a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának döntőjében Kökény Attilával versenyzett, akit hajszállal ugyan, de legyőzött.

A versenyt Tolvai kezdte, aki Christina Aguilera Hurt című számát adta elő. A nagyváradi lány később Karády Katalin Mindig az a perc a legszebb percével folytatta. A duettek produkciójában Tolvai Reni és 2005 hangja, Molnár Ferenc Caramel Michael Jackson The Way You Make Me Feel című dalát választotta, Kökény Seres Dezső Szomorú vasárnap szerzeményét dalolta el az első Mega-győztessel, Tóth Verával.

A világ talán egyik legnehezebben énekelhető dalában is összecsapott a két finalista. Tolvai Renáta és Kökény Attila Enrico Caruso klasszikusával tették fel eddigi erőfeszítéseikre a koronát, és már csak Tilla végszavát kellett megvárni, miszerint a szavazásnak vége, írja a hír24.hu.

Tolvai Renáta az arany mikrofon mellé többek között egy Hyunday márkájú nyereményautót kapott, egy évig luxuslakásban lakhat, és saját szólólemezt készíthet.

manna.ro/hír24.hu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giJJa-xmJh0&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wp0QZKj4w9w&feature=player_embedded[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.