Wednesday, July 17, 2024
spot_img

Latest Posts

A Mrs. Columbo különleges felkérése

Különleges együttműködésre kérte fel a Mrs. Columbo zenekart egy audiovizuális alkotócsoport.
A Limelight Projection a világ számos pontján kápráztatta már el a közönséget fényfestészeti alkotásaival és 3D-animációs épületvetítéseivel. A közelmúltban Lengyelországban, Brazília több városában és az Egyesült Arab Emirátusokban szerepeltek óriási sikerrel különböző fényfesztiválokon.
Több mint másfél év elteltével láthatjuk őket újra itthon, a Pécsi Tavaszi Fesztivál Jazz Hétvégéjén, ahol is a Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit Udvarának egyik épületét keltik életre az erre az alkalomra készült 3D “videomapping”-gel. Ennek a rendkívül látványos vetítésnek központi eleme a hozzá kapcsolódó zene, melynek komponálására az alkotócsoport a Mrs. Columbo zenekart kérte fel pár hónapja. A lányok óriási izgalommal vetették bele magukat a közös munkába és elkészítették első teljes mértékben önálló szerzeményüket, melynek címe: The sunny side of jazz.
A zene hónapokon át közösen készült az épületre vetítendő vizuális elemekkel, sőt, tulajdonképpen a március 22. és 24. között Pécsett minden este látható architekturális vetítés vizuális tartalmát a Mrs. Columbo szerzeménye vezérli, hasonló összhangot alkotva, mint egy VJ és egy DJ az elektronikus zenei partykon, de egyedülálló módon egy teljesen más zenei műfajban!
A két művészcsoport közös alkotása mutatja meg a jazz igazán napos oldalát, mely a zenekar egyfajta mottójaként is értelmezhető.
Az esemény beharangozó videója: http://youtu.be/ZT5GDNflS0s
További infók:
http://limelight.hu/
facebook.com/limelightprojections

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.