Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

A MATCHBOX TWENTY ÚJ ALBUMA, A "NORTH" SZEPTEMBER ELEJÉN KERÜL A BOLTOKBA

A MATCHBOX TWENTY ÚJ ALBUMA, A “NORTH” SZEPTEMBER ELEJÉN KERÜL A BOLTOKBA;

A TÖBBSZÖRÖS PLATINALEMEZES ROCKZENEKARNAK 10 ÉVE NEM VOLT STÚDIÓALBUMA

 

Az Atlantic művésze, a Matchbox Twenty zenekar bejelentette, hogy várva-várt új albuma idén szeptember negyedikén jelenik meg.

A “NORTH” a Matchbox Twenty negyedik stúdióalbuma, és 10 év óta az első! “Az album címe – Észak – arra utal, hogy a lemezhez sok, különböző dalt írtunk, aztán rájöttünk, mi a helyes út, vagyis hogy ‘merre van észak’.” – mondja a zenekar ritmusgitárosa, Paul Doucette.

Az album első kislemeze, a “She’s So Mean” június folyamán kerül majd a rádiókhoz.

A “NORTH” dalait a csapat – Rob Thomas, Paul Doucette, Kyle Cook és Brian Yale– egy Nashville-i házban írta, ahol tavaly nyáron együtt is laktak. Majd bevonultak a Calabasas-i (Kalifornia állam) Emblem Studios-ba, ahol a Grammy-díjas producer, Matt Serletic segítségével rögzítették a lemezt.

A Matchbox Twenty legutóbb egy válogatással, az EXILE ON MAINSTREAM-mel jelentkezett 2007-ben, mely részben legnagyobb slágereiket – “Push”, “Bent” vagy az “Unwell” -, részben pedig hat új dalt is tartalmazott, köztük a kirobbanó sikerű, Steve Lillywhite produceri munkáját dícsérő “How Far We’ve Come”-ot.

A zenekar már első albumával, az 1996-os “YOURSELF OR SOMEONE LIKE YOU” -val beírta magát a modern pop-rock legnépszerűbb és legtehetségesebb előadói közé. A lemezen olyan megaslágerek voltak, mint a “Long Day”, a “Back 2 Good” és a“3 am”. A következő sorlemezek – a 2000-es “MAD SEASON” és a 2002-es “MORE THAN YOU THINK YOU ARE” – további slágerekkel és többszörös platina eladással tovább szilárdították a csapat pozícióját. Öt Grammy jelölés, négy American Music Award jelölés, és a 2004-es People’s Choice Award elnyerése, mint “A Legjobb Zenekar” – ezek mind bizonyítják a zenekar elismertségét. Ha ez még mind nem lenne elég, Rob Thomas szólóban is bizonyított: három Grammy, 11 BMI-díj, és két Billboard “Az Év Szövegírója” elismerés követte két szólóalbumát, nem is beszélve a Carlos Santana-val közös “Smooth”-ról, megy a valaha volt második legnépszerűbb dal a Billboard listája szerint.

www.matchboxtwenty.com

www.twitter.com/matchboxtwenty

https://www.facebook.com/matchboxtwenty

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.