Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

A magyar underground 2010-es felfedezettjei – Apey and the Pea

A magyar undergound szcéna három tehetséges fiatal zenésze, köztük a Neck Sprainből ismert énekes Apey alkotják a magyar rock élet egyik legújabb és legígéretesebb formációját.
Az Apey and the Pea a Neck Sprain, a Remembering the Steel és a már feloszlott Kelly Hits the Blue Sky népszerű énekesének, Áron „Apey” Andrásnak a solo projectje.
A zenekar alakulásához 2009 áprilisában jött el az igazi ihlet közvetlenül a Kelly Hits the Blue Sky feloszlása után. Apey természetesen nem választhatott volna tökéletesebb két embert, mint Makai Lászlót a Remembering the Steelből és a The Last Charge-ból, valamint a Superbutt bassszusgitárosát Prepelicza Zoltánt.  Kétségtelen, hogy a tagok hosszú évek alatt és profi produkciókban megszerzett tapasztalatokkal a hátuk mögött vágtak bele a közös zenélésbe.
Az Apey and the Pea hangzásvilága rendkívül színes skálán mozog, de stílusa legközelebb a grunge-hoz sorolható. Olyan meghatározó és világhírű előadók, mint az Alice in Chains, a Pearl Jam, Alanis Morissette, a Foo Fighters és a Nirvana hatásai vegyítve azzal a hihetetlen őszinte önkifejező módszerrel, ami Apeyból árad, határozzák meg a zenekar egyediségét.
Őszinteség, barátság és jövő. Ez a három szó jellemzi leginkább a zenekart. Szókimondó szövegvilág, harmonikus csapat és olyan zene, mely nemcsak a jelennek, hanem a jövőnek is szól…
2010 elején érkezik Gone in words… címmel a zenekar első lemeze.
2010. február 3-án különleges akusztikus műsorral lépnek a nagyérdemű elé a Szeparé Bisztró deszkáin.
TAGOK:
Áron „Apey” András – ének, gitár
(Neck Sprain, Remembering the Steel, ex- Kelly Hits the Blue Sky)
Prepelicza Zoltán – basszusgitár, vokál
(Superbutt, Remembering the Steel)
Makai László – dob
(The Last Charge, Remembering the Steel)
mymusic.hu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EnSfkVMZue4&feature=player_embedded[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.