Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A magyar jazz londoni sikere

A Sohoban adott teltházas koncertet a Sárik Péter Trió és a Smárton Trió. Kevés magyar jazz zenekar számára adatik meg az a lehetőség, hogy bebocsátást nyerjen a brit zeneipar kapuin, és az egyik legnevesebb londoni klubban lépjen színpadra.

A magyar jazzrajongók által közkedvelt két együttes, a Sárik Péter Trió és a Smárton Trió a londoni Pizza Express Soho Jazz Club közönségét is alaposan megdolgoztatta – a hallgatóság állva tapsolta vissza a művészeket. A klub mindkét este megtelt a jazz helyi szerelmeseivel, meghívott szakmabeliekkel és magyar érdeklődőkkel.
A Smárton Trió koncertjét a magyar származású soul-jazz dívával, Natalie Williams énekesnővel közösen előadott két dal színesítette.
„A Bolygó Music szervezésében második alkalommal játszottunk a Pizza Expressben. Ez azért nagy dolog, mert a világ egyik legismertebb jazz klubjában kaptunk bemutatkozási lehetőséget, ahol olyan sztárok léptek már fel, mint Diana Krall, Jamie Cullum vagy Sting.” – meséli Sárik Péter jazz zongoraművész, aki „I’ll catch you” című szerzeményével 2008-ban az International Songwriting Competition (USA) nemzetközi dalszerző versenyen harmadik helyezést ért el.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.