Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

A Magashegyi Underground szédítő magasságokban forgatta új klipjét!

A több, mint egy évtizede töretlen népszerűségű együttes újabb vizuális kalandra szánta el magát. Új videójukat az ’Arcok, utcák, nevek’ című dalhoz a Deák téri óriáskeréken forgatták Budapesten. A rajongóknak még egy tavaszi meglepetést tartogat a zenekar,
május 19-én a Budapest Parkban adnak koncertet minden eddigit felülmúló vizuállal fűszerezve!
 

Új videóval és fővárosi nagykoncerttel köszönti a tavaszt a Magashegyi Underground. Az ’Arcok, utcák, nevek’ a zenekar harmadik, „Talált tenger” című lemezén található „Árnyékok”-hoz hasonlóan Beck Zolival koprodukcióban született, a zenészek közötti szoros barátság jegyében. A dal hangszerelése és utómunkája pedig ismét Toldi Miklós munkáját dicséri. A nemrég elkészült videóhoz ezúttal egy különleges helyszínt, a Deák téri óriáskereket választotta a csapat.
„Mindig is kísérletező zenekar voltunk, mind a zenében, a klipjeinkben és a vizuális megjelenésben egyaránt. Kíváncsiak voltunk, hogy az óriáskeréken ülve hogyan nyílik ki Budapest. A budapesti ’Arcok, utcák, nevek’…” – meséli Bocskor Bíborka énekes.
Május 19-én a Budapest Parkban találkozhatunk a Magashegyi Undergrounddal, ahol újragondolt és kiemelkedően látványos vizuállal és a Je Sois Belle – a nőiességet újrafogalmazó magyar divattervező brand – ruhakölteményeivel kápráztatják majd el szemünket. A Magashegyi Underground koncertje előtt Marge és zenekara melegíti be a hangulatot.
 
Magashegyi Underground koncert

  1. május 19., péntek

Budapest Park (Budapest, Soroksári út 60, 1095)
www.goldrecord.hu
https://www.facebook.com/MagashegyiUnderground/?fref=ts
http://www.budapestpark.hu/event/magashegyi-underground-20170519

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.