Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

A LINKIN PARK ZENÉS ELŐZETESE AZ ABRAHAM LINCOLN, A VÁMPÍRVADÁSZHOZ (16)

linkA Twentieth Century Fox stúdió hamarosan mozikba kerülő, különleges akció/kaland/fantasy-filmje, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász (16) (Abraham Lincoln, Vampire Hunter, hazai bemutató: augusztus 9.) méltó kíséretet kap. Timur Bekmambetov rendező összefogott a sokszorosan platinalemezes Linkin Parkkal, hogy az alternatív rockbanda új száma is az USA történelmének egyik legnagyobb alakja, Abraham Lincoln vámpírok elleni harcára emlékeztessen.

Bekmambetov a banda hamarosan megjelenő LIVING THINGS című albumáról választotta ki a POWERLESS című számot, és saját maga forgatott egy berlini koncerten, hogy a felvételeket összevághassa a film részleteivel. A szám az Abraham Lincoln, a vámpírvadász végén is felhangzik majd.

– A Linkin Park tagjai fantasztikus zenészek, akik sok műfaj vegyítéséből hozták létre a saját, csak rájuk jellemző hangot – magyarázta döntését a rendező, aki az Éjszakai őrség-gel robbant be a világ filmes élvonalába, és a Wanted-dal erősítette meg pozícióját. – Úgy éreztem, nagyon illenek a mi különleges filmünkhöz.

– Megnéztük a filmet és nagyon bejött – tette hozzá Joe Hahn, a Linkin Park tagja. – Úgy gondoltuk, a mi számunk és ez az őrült, látványos film jól kiegészítik egymást. Az külön öröm volt, hogy Timur eljött Berlinbe, és filmezett a koncertünkön.

A film, amely leleplezi Abraham Lincoln, az Egyesült Államok 16. – és talán legismertebb – elnöke titkos, másik életét, augusztus 9-én kerül a magyar mozikba.

IC Press

http://www.youtube.com/watch?v=9bDlQWO-gOI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.