Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

A legszaftosabb lemezbemutatóra készül a Velőrózsák

Kispál András új bandája decemberben az A38 hajón mutatja be debütáló albumát. Hazánk „gasztrozenei” történetében példa nélküli ez az alkalom. Legyél a tanúnk! Vegyél Velőrózsát a csajodnak! (Persze, a pasid is bírná!)

A Velőrózsák (az alapítók fanyar önmeghatározása szerint: „gasztrozenekar”) 2010 nyarán alakult, három taggal, akik már zenéltek együtt a múltban.
Percsy Zoltán basszusgitáros és Kispál András középiskolai osztálytársak voltak, s annak idején Keselyűk Esztrádzenekar, majd később Vadkans néven alakítottak együttest. Útjaik később elváltak – Percsy Szabó család néven hozott létre zenekart, a gitáros pedig az éppen alakuló Kispál és a Borzba távozott. A doboknál eleinte Tóth Zoltán „Csülök” ült, akit nemrég Bajkai Ferenc váltott fel. A formálódó új zenekar hónapokig énekes gondokkal küzdött, aztán 2011. március elején megtalálták Pavlicsek László énekes-gitárost.
Zenei stílusukat számos hangulat és zenei hagyomány alakította ki, melyek közül – vallomásukra hagyatkozva – az „ami eszünkbe jut” a döntő.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2p4kioS4HIw[/youtube]
2011 nyarán a legfontosabb hazai fesztiválokon élőben már bemutatkozott a zenekar. A Hamburgerkovács címet viselő lemez bemutató koncertje december 9-én lesz az A38 hajón.
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.