Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

A legaktívabb rajongók még bejuthatnak a Depeche Mode exkluzív bécsi bulijára!

DM Launch eventA Telekom Electronic Beats programja keretében március 24-én Bécsben exkluzív módon mutatja be a Depeche Mode „Delta Machine“ című albumát, melyre a Telekom ma induló Facebook játékán még lehet jegyeket nyerni.

A hivatalos nyári, európai koncert turnét megelőzően az együttes elsőként a világ egyik legnagyobb kulturális központjában, Bécs történelmi múzeumnegyedében, a MuseumsQuartier-ben mutatja be a rajongóknak az új “Delta Machine” című album anyagát. A Depeche Mode magyar rajongói erre az egyszeri, exkluzív eseményre már csak a T-Mobile és a T-Home hazai Facebook oldalán (T-Mobile Hungary és T-Home Hungary név alatt) nyerhetnek jegyeket! A játék március 12-én indul, az érdeklődőket naponta változó kérdések várják. A jegyekre vágyó rajongóknak érdemes a Quart zenei portálon olvasható cikksorozatot követniük, mert ott sok mindenre fény derül! A megfejtéseket március 19-én délután 4-ig várják, és a 4 páros belépőjegy nyerteseit még aznap kiválasztják.

Akinek nem kedvez a szerencse, az sem marad le mindenről, ugyanis nem sokkal az élő esemény után az egész előadás megtekinthető lesz awww.electronicbeats.net webcímen. Az album, amely március 22-én jelenik meg, tehát elérhető lesz mind online, mind pedig az üzletekben.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.